Kendte26. januar 2022

Hvem skal afløse Christiane Schaumburg-Müller? "Vild med dans"-ekspert giver syv gode bud

Det kom som et chok for de fleste, da Christiane Schaumburg-Müller meldte ud, at hun stopper som "Vild med dans". En afløser til den 40-årige skønhed skal findes, og SE og HØRs "Vild med dans"-ekspert Nikolaj Bonde giver her syv gode bud på, hvem der nu skal være vært på "Vild med dans" med Sarah Grünewald.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der skal findes en ny vært til "Vild med dans", efter Christiane Schaumburg-Müller i dag meldte ud, at hun stopper.

Du kan se alle syv bud på Christianes afløser i videoen øverst i artiklen!

Det gør hun efter i alt syv sæsoner som vært - de første tre fra 2010 til 2012 og de sidste fire fra 2018 og indtil nu. Christianes farvel til danseballet er kommet bag på de fleste.

- Nogle gange har man perioder i sit liv og sin karriere, hvor man kaster alle bolde op i luften og gentænker, hvad man skal. Og jeg kan mærke, at det er tid til at ruske lidt rundt i det hele og udfordre mig selv med nogle nye eventyr, siger hun til TV 2.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/_hjp5785-1.jpg
 Foto: Hanne Juul

Efter i alt syv sæsoner som vært siger Christiane nu for anden gang farvel til "Vild med dans" (Foto: Hanne Juul)

Skærmtroldsens farvel til "Vild med dans" kommer på samme dag, som hun fylder 40 år. Det skarpe hjørne betyder altså en afsked med "hele Danmarks dansegulv", men programmet fortsætter stadig.

Christianes afsked gør altså en værtsplads ledig, og den har vi her på SE og HØR besluttet os for at hjælpe TV 2 og Mastiff med at besætte.

Du kan se alle syv bud på Christianes afløser i videoen øverst i artiklen!

Journalist Nikolaj Bonde har dækket "Vild med dans" i 13 år, og han har samlet syv bud på, hvem der kan afløse Christiane.

Han har især ét navn, som han ser som helt ideel til at indtage værtsrollen på "hele Danmarks dansegulv". Det er skuespiller Sus Wilkins.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190527_dm_talent_2019_pressemoede_030.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Sus Wilkins er ifølge "Vild med dans"-ekspert Nikolaj Bonde den helt rette vært til at afløse Christiane (Foto: Dan Mariegaard)

Skuespilleren har tv-erfaring fra rollen som dommer i "Danmark har talent", hun er tidligere danser og kan derfor ikke være med som menig deltager. Og med hendes skønne personlighed og karismatiske sind giver det en perfekt "Vild med dans"-vært, mener Nikolaj Bonde.

Sus Wilkins er dog ikke det eneste bud, som bliver lagt frem som en mulig afløser.

Også Silas Holst bliver nævnt som en, der muligvis er på listen hos TV 2 og Mastiff.

Du kan se alle syv bud på Christianes afløser i videoen øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold