Kendte8. november 2021

Billy Porter undskylder overfor Harry Styles efter kjole-kommentar

- Jeg er ked af, at jeg tog dit navn i min mund. Det handler ikke om dig, lyder det fra den excentriske skuespiller, som for nylig kritiserede Vogue-forsiden med Harry Styles i en kjole
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter at have rettet skarp kritik mod en ganske særlig Vogue-forside fra december sidste år – og en helt særlig nu ikonisk Gucci-kjole – undskylder den 52-årige skuespiller for den del, som han sendte direkte mod den unge popstjerne Harry Styles.

Det var nemlig som bekendt Harry, der havde kjolen på – men slet ikke ham, der skulle have haft al den røg, understreger Billy Porter nu.

- Det første jeg vil sige, er, Harry Styles, jeg er ked af, at jeg tog dit navn i min mund. Det handler ikke om dig. Denne samtale handler ikke om dig, lyder budskabet nu fra Porter, der lader sig interviewe i ”The Late Show with Stephen Colbert.”

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/hsbp.png
 Foto: Instagram, MEGA

- Alt han behøver at gøre, er at være hvid og heteroseksuel, lød det for nyligt fra Porter om Harry Styles i kjole på forsiden. Nu trækker han i land. (Foto: Instagram, MEGA)

Han fortæller vider, at han er overrasket over, at hans kritik af Vogue-forsiden overhovedet fik plads i spalterne.

- Jeg er åbenbart berømt nu. Og det må have været en sløv nyhedsdag, siger han kækt.

Skabte samtalen

I et interview med Sunday Times sagde han ellers i midten af sidste måned, at han ikke var entydigt begejstret, da Harry Styles som den første mand nogensinde prydede forsiden af modemagasinet i en kjole.

- Jeg er ikke nødvendigvis overbevist endnu, og her er grunden: Jeg har skabt samtalen, og alligevel er det Harry Styles, en hvid heteroseksuel mand, som de smækker på forsiden af Vogue i en kjole for allerførste gang, sagde han.

I det nye interview uddyber han overfor Stephen Colbert:

- Samtalen er i virkeligheden meget dybere end som så. Det handler om systemets undertrykkelse af folk med farve i huden, som bidrager til kulturen, siger han, før han genoptager sin undskyldning til Styles:

- Undskyld, Harry. Jeg var aldrig ude på at såre nogen. Jeg er homoseksuel. Vi elsker Harry, han er sød!

Se interviewet her:

Sponsoreret indhold