Krimi6. oktober 2021

Vidne betvivler politiets teori om Emilie Meng: - Det hænger ikke sammen

Ifølge politiet lå Emilie Mengs lig i en sø i knap et halvt år, før det blev fundet. Et vidne kan dog ikke få det til at give mening, at liget skulle have ligget der så længe
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et centralt vidne i den mystiske sag om drabet på Emilie Meng fortæller for første gang offentligt om sit perspektiv på sagen. Han sår tvivl om politiet forklaring.

Det gør han i tredje episode af dokumentarserien "Nogen ved noget om Emilie Meng", hvor journalisterne Bo Norström Weile og Jesper Vestergaard Larsen forsøger at komme til bunds i det spørgsmål, politiet endnu ikke har kunnet løse: Hvem dræbte Emilie Meng?

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev 17-årige Emilie Mengs lig lagt i søen ved Regnemarks Bakke 10. juli 2016 eller dagene derefter. Liget blev fundet 24. december af en hundelufter.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_88.jpg
 Foto: Privatfoto

Det er spørgsmålet om, hvor lang tid Emilie Mengs lig har ligget i søen, vidnet stillet spørgsmålstegn ved. (Privatfoto)

Men vidnet, som er landmand og til daglig går rundt i netop det område for at tilse køer, kan ikke få det til at stemme. For skulle han og hans ansatte have bevæget sig rundt i flere måneder, uden nogen skulle have bemærket Emilie Meng?

- Det synes jeg virkelig er underligt. Jeg har undret mig over, om man kunne have gået her et halvt år, uden at have set noget, eller at der ikke skulle have været en hundelufter, der skulle være gået her ... Så ville en hund jo kunne have fundet det, siger han.

Journalisterne, der til daglig arbejder på B.T., spørger landermanden, hvornår den endnu ukendte gerningsmand så skulle have placeret liget i søen. Til det har landmanden selv en teori.

Artiklen fortsætter under klippet ...

- Der er jo grønt her nede og træer, der gror ud over. Jeg kan bare ikke få det til at hænge sammen, at det skulle være sket i de tre måneder, hvor der er køer hernede. Det virker mærkeligt. Men hvis det er foregået i panik, kan man måske godt gøre sådan noget, forklarer han og fortsætter:

- Har man holdt øje med arealet, så finder man ud af, hvornår dyrene bliver taget hjem, og det gør de i oktober måned. Så kunne man have placeret det efter det, for så bliver der meget stille hernede.

Emilie Meng blev sidst set i live i Korsør, men hendes lig blev fundet 65 kilometer væk i en sø ved Regnemarks Bakke.

Hvordan journalisternes søgen efter Emilie Mengs drabsmand går, kan du se i "Nogen ved noget om Emilie Meng", hvor tre afsnit lige nu kan streames på discovery+, og der kommer nyt afsnit hver onsdag på Kanal 5 klokken 21.

Sponsoreret indhold