Kendte25. september 2021

Drama i nat: Nynne Larsen i tårer over møde med Robert Hansen

Det forhenværende par – som må siges at have gennem et dramatisk brud for nyligt – stødte mere eller mindre tilfældigt på hinanden under en bytur fredag aften
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er sjældent særligt fedt at rende ind i en ekskæreste i byen, men for Robert Hansens nu tidligere kæreste Nynne Larsen lagde et møde på Café Victor dog en særskilt massiv dæmper på feststemningen fredag aften.

Det fortalte hun selv i en siden slettet story på Instagram. Og det var en tydeligt oprørt Nynne, der fortalte om eks’ens entre på baren, som hun siden smuttede fra.

- Megahårdt

Ifølge Nynne, som var ude med veninder, ankom ”Anja og Viktor”-skuespilleren på Café Victor, hvorefter han var ubehagelig over for hende.

- Jeg blev nødt til at gå fra Café Victor, fordi jeg er fuld, og Robert han møder op, og jeg møder op. Og det er megahårdt. Han siger, han aldrig har tæsket mig. På trods af, at han har gennemsmadret mit ansigt og svinet mig til.

Tjekkede man ind hos den 41-årige Robert Hansens profil i samme tidsrum, var der også bytur på programmet. Han var blandt andet forbi natklubben Museo i indre København i løbet af aftenen. Klubben ligger blot tre minutters gang fra Café Victor.

- Han forstår ikke, at han ødelægger alt for sig selv, ved at være sådan her, siger en knust Nynne Larsen, som til slut siger:

- Jeg ved vitterligt ikke, hvad jeg skal gøre.

Helt forslået

For en måned siden kuldsejlede kærligheden mellem Robert og Nynne – og endda under ganske dramatiske omstændigheder.

Realitybaben delte et rystende billede af sit forslåede ansigt med sine følgere, med hvilket hun afslørede, at Robert Hansen havde slået hende og opført sig voldeligt i forholdet.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/nynne_1.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

(Foto: Gregers Overvad)

Efterfølgende lød forklaringen fra den tidligere barnestjernes side, at de to skulle have været oppe at slås på deres ferie i Spanien, og at det slet ikke stod klart, hvem der startede slagsmålet.

- Vi slås jo den dag. Begge to. Vi lå og snakkede med hinanden i cellen bagefter om, hvem der egentlig slog først. Det er fuldstændig vanvittigt, fortalte han til SE og HØR.

Det fik Nynne Larsen til at dele en række stories, hvor hun fortæller "hele historien", og hvor hun lægger yderligere til bunken af episoder, hvor Robert angiveligt skulle have været voldelig. Blandt andet at hun første gang blev tæsket på Robert Hansens søns værelse, og at han også har slået hende med en guitar, indtil den gik i stykket.

Nynne Larsen er ikke den eneste, der for tiden er i byen for at sippe drinks med veninder. Også Robert Hansen har tilsyneladende haft en tætpakket uge. Onsdag var han i hvert fald at finde i festligt lag i gaderne i indre København.

Her kan man – også via Instagram - se ham i højt humør med ejendomsmægleren Daniel Busch Hansen og flere fest-parate, unge kvinder på crawl gennem barer og våde varer med start på bøfrestauranten MASH.

Sponsoreret indhold