Reality 23. september 2021

Robert Hansen er ovre Nynne Larsen: Vild fest med unge kvinder

Bruddet med Nynne Larsen ser ud til at være godt og grundigt glemt for Robert Hansen. Skuespilleren havde en vild onsdag, hvor han festede igennem med unge kvinder, dyr mad og masser af vin.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Robert Hansen har den seneste måned gået igennem et voldsomt og turbulent brud med ekskæresten Nynne Larsen, hvor skuespilleren er blevet anklaget for flere voldsepisoder.

Det er nok de færreste, der glemmer billedet af Nynnes forslåede ansigt, men Robert gør sit for at få det ud af hovedet.

Den tidligere reality-deltager delte tidligere på ugen en tårevædet video, hvor hun fortæller, at hun endelig har fået flyttet alle sine ting fra skuespillerens lejlighed.

Og mens hun er i gang med at finde egen lejlighed og passer sin skole, så har Robert en noget anderledes måde at vise, at han er kommet videre.

I går, på en højhellig onsdag, var det tidligere teenage-idol på en våd og vild bytur. Det kan man se på Robert Hansens Instagram-profil, hvor han har delt flere videoer fra aftenens strabadser.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Martin Høien

Efter bruddet med Nynne er Robert direkte tilbage i livet som ungkarl (Foto: Martin Høien)

Her kan man se "Anja og Viktor"-stjernen i højt humør med ejendomsmægleren Daniel Busch Hansen og flere fest og ballade-parate, unge kvinder.

Robert, Daniel og de tre unge kvinder nyder en middag på den eksklusive restaurant MASH, hvor der ikke bliver sparet på noget overhovedet.

I ren jetsetter-stil bliver den lækre mad vist frem, og på bordet kan man se, at der heller ikke bliver sparet på drikkevarerne. 

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Gregers Overvad)

Robert og Nynne nåede at være kærester i et års tid - afbrudt af flere pauser i forholdet. Nu er det endegyldigt slut (Foto: Gregers Overvad)

Restaurantbesøget deler Robert flittigt på sin Instagram-profil, ligesom han heller ikke er bleg for at vise sit kvindelige selskab frem. Det er dog ikke dem alle, der er lige vilde med at få stukket en iPhone i ansigtet under festlighederne.

Efter turen på MASH stopper festen - i hvert fald på de sociale medier. Robert har ikke delt flere videoer, og det vides derfor ikke, om han, Daniel Busch Hansen og de unge kvinder tog hjem i seng eller videre ud i natten.

Sponsoreret indhold