Kendte18. august 2021

Efter bruddet fra Robert Hansen: Nu forklarer Nynne Larsen sit opslag

Det var både chokerende ord og et forfærdeligt foto, som den 25-årige realitydeltager, Nynne Larsen, tidligere i dag delte med sine følgere på Instagram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der har længe floreret rygter om, at ”Kærlighed ved første hik”-stjernen, Robert Hansen, 41, og realitybaben var fortid.

Noget, Nynne Larsen for alvor slog fast, da hun på Instagram delte et foto af sig selv ganske forslået.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert_og_nynne1.jpg
 (Foto: Privat)

Nynne og Robert har dannet par siden september sidste år - bortset fra et 12-14 timers brud tilbage i januar. Foto: Privat

Men det var ikke kun fotoet, der sendte chokbølger gennem Instagram. Også teksten gjorde indtryk – og flere af Nynne Larsens følgere på det sociale medie sender da også gode tanker og masser af kærlighed af sted.

- Et parforhold skal være et safe space bestående af kærlighed, ærlighed, tilregnelighed og loyalitet. Ikke vold, trusler, nedgørelser, fortvivlelse og misbrug. Nogle af de ting, jeg er blevet budt, vil jeg ikke engang byde min værste fjende. Det er der ingen mennesker, som fortjener. Af samme årsag danner Robert og jeg ikke længere par, lyder teksten til Instagram-opslaget, der således cementerer, hvorfor kendisparret nu er fortid.

- Jeg er så ked af det. Ked af det over, at manden, jeg elsker, kan finde på at gøre de her ting ved mig, lyder det grådkvalt fra Nynne Larsen til SE og HØR.

Nynne lægger ikke skjul på, at hun og den garvede skuespiller begge har temperament, og at ”bølgerne altid er gået højt”, når parret har været oppe at skændes.

Men den tidligere realitystjerne forklarer samtidig, at hun i den grad har kæmpet for at få forholdet til at fungere:

- Jeg har bare brug for at sige det højt – og at det ikke er mig, der er mærkelig. Og jeg har virkelig prøvet alt, men det er bare aldrig godt nok, lyder det fra Nynne, der således flere gange har forsøgt at overtale Robert Hansen til at få hjælp til at komme ud af sit misbrug.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210506_gko9899.jpg
 Foto: Gregers Overvad

Foto: Gregers Overvad

Har udviklet slem angst

Robert Hansen og Nynne Larsen har indtil nu boet sammen i skuespillerens lejlighed på Frederiksberg. På nuværende tidspunkt bor Nynne selvsagt ikke længere i lejligheden.

Og så forsøger hun at lægge sit fokus et helt andet sted:

- Jeg prøver bare at passe min skole. Jeg har udviklet så slem angst, at det er svært for mig bare at sidde i en undervisningssituation.

- Jeg er snart færdig, og jeg har knoklet røven ud af bukserne – det kommer han ikke til at ødelægge for mig. Det vil jeg ikke lade ham gøre. Det vil jeg komme til at fortryde.

Selv om det er en tydeligt knækket Nynne Larsen, der netop har delt sin sandhed om forholdet til Robert Hansen, så ønsker hun ham alligevel det bedste:

- Jeg håber virkelig, at han får den rette hjælp, og det mener jeg. Jeg ønsker ham faktisk ikke noget dårligt. Men jeg ønsker heller ikke mig selv noget dårligt.

- Mit liv bliver forhåbentlig bedre uden ham.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Robert Hansen. Han er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold