Krimi7. april 2019

Udslettede sin familie: Fireårig bad for sit liv

Han afsoner livstid for drabet på sin gravide kone og sine to døtre. Nu har Chris Watts afsløret grusomme detaljer om, hvordan han slog dem ihjel.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fireaarig_bad_for_sit_liv_foto_mega.jpg
 (Foto: MEGA)

Chris Watts’ fireårige datter Bella vidste, at hendes far havde slået hendes mor og lillesøster ihjel, og nu frygtede hun at blive den næste.

– Sker der det samme med mig som med Cece? spurgte hun sin far, da hun havde set ham kvæle hendes treårige lillesøster Celeste (Cece).

https://imgix.seoghoer.dk/fireaarig_bad_for_sit_liv_foto_mega_4_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Bella blev fire, Celeste tre og Shanann Watts 34 år. Da moderen blev myrdet, var hun 15 uger henne med en søn, som skulle have heddet Nico. (Foto: MEGA)

I november blev han idømt livsvarigt fængsel efter at have erkendt, at han havde udslettet sin familie.

Nu har han i et interview med efterforskere i fængslet fortalt, hvordan han udførte drabene.

Ville skilles

Han og konen begyndte at skændes om morgenen, før han skulle på arbejde. Hun konfronterede ham med, at han havde en affære, men det nægtede han. Han fortalte hende, at han ikke elskede hende længere og ville skilles.

– Så får du aldrig børnene at se mere, sagde hun ifølge ham.

Herefter kvalte han hende.

Fireårige Bella kom ind i forældrenes soveværelse og spurgte, hvad der var galt med hendes mor. Chris Watts svarede, at moderen ikke havde det godt.

Han svøbte sin kone ind i et sengelinned, trak hende ned ad trapperne og bar hende ud i sin pickup.

Bella var begyndt at græde, og hendes yngre søster Celeste var vågnet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/fireaarig_bad_for_sit_liv_foto_mega_3.jpg
 (Foto: MEGA)

Chris Watts, 33, forklarer, at det var, som om en anden havde taget kontrollen over ham, den dag han begik den forfærdelige forbrydelse. (Foto: MEGA)

Kvalte døtrene

Han satte de to piger ind på bagsædet af bilen. De havde hver et tæppe med, og Celeste bar også på en tøjhund. Chris Watts kørte ud til det olie- og gasfirma, hvor han arbejdede.

Undervejs rystede han og tænkte, at han ville begå selvmord.

De to små piger blev døsige, holdt om hinanden og hvilede sig i skødet på hinanden.

Da de var fremme cirka tre kvarter senere, tog han liget af sin kone ud af bilen, før han kvalte Celeste med et tæppe på bagsædet. Liget dumpede han i en olietank, mens fireårige Bella så på.

Bella kæmpede imod, da faderen kvalte hende med det samme tæppe. Derefter skilte han sig af med hendes lig i den anden olietank.

Herefter begravede han deres mor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/fireaarig_bad_for_sit_liv_foto_ritzau.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Shanann Watts’ far, Frank Rzucek, bar lilla ligesom sine familiemedlemmer, da han sagde farvel til sin datter, sine to børnebørn og sit ufødte barnebarn den 1. september 2018. Det var nemlig hans datters yndlingsfarve. (Foto: Ritzau Scanpix)

Taler til familien

Chris Watts har fotos af sin kone og sine døtre i cellen og taler til dem hver morgen og aften. Han har også en bog, som han plejede at læse for sin yngste datter. Det fortæller han i det fem timer lange interview i fængslet, som blev optaget den 18. februar.

Hver gang han lukker øjnene, hører han Bella sige ”Nej, far”. Det hører han hver eneste dag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/fireaarig_bad_for_sit_liv_foto_mega_2.jpg
 (Foto: MEGA)

Der blev lagt masser af tøjdyr og andre hilsner uden for familiens hjem i Frederick. Dyrene blev siden givet til børn på krisecentre. (Foto: MEGA)

Han kigger tit ud ad vinduet og tænker over, hvad han kunne have gjort sammen med sine børn:

– Lige nu ville jeg have haft en femårig ... en treårig ... og efter al sandsynlighed en søn på en måned ... en smuk kone ... og nu er her kun mig.

Elskerinden: Han løj

I starten af juli sidste år indledte Chris Watts en affære med sin kollega Nichol Kessinger, 30. Han ville aldrig have tænkt over, at hans ægteskab ikke fungerede, hvis han ikke havde mødt hende, siger han.

Chris Watts fortalte elskerinden, at han var separeret. Senere påstod han, at skilsmissen var gået igennem, og spurgte, om hun ville hjælpe ham med at finde en lejlighed, som ville være egnet til ham og hans to piger.

– Han er en løgner, sagde Nichol Kessinger i november i et interview med The Denver Post.

Elskerinden blev mistænksom, da konen og pigerne blev meldt savnet. Han var ikke ved at blive skilt, og konen var gravid.

– Hvis han var i stand til at lyve over for mig og skjule noget så stort, hvad var han så ikke i stand til at lyve om?

Sponsoreret indhold