Krimi 1. oktober 2021

TikTok-stjerne Gabriel Salazar død i bilulykke: Tog tre med i faldet

Den 19-årige amerikanske TikTok-stjerne er i weekenden død efter en voldsom biljagt, da han forsøgte at slippe væk fra politiet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En voldsom biljagt i Texas i weekenden endte ganske tragisk, da den 19-årige TikTok’er Gabriel Salazar ihærdigt forsøgte at flygte fra myndighederne.

Ifølge Zavala County Sheriff’s Office skulle de have forsøgt at stoppe en Chevrolet Camaro, hvor den 19-årige sad bag rattet. Til People fortæller myndighederne, at det gik galt for TikTok’eren, da han kørte af vejen og endte med høj fart i en nærliggende grøft.

Bilen ramte flere træer på sin vej, inden den rullede rundt og landede på hovedet og siden brød ud i brand.

Gabriel Salazar var dog ikke alene i bilen. Med sig havde han tre passagerer, som alle blev erklæret døde på stedet, skriver det amerikanske ugeblad.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Gabriel Salazar var et stort navn på sociale medier. Foto: Privat/Instagram

Udover den 19-årige var den 41-årige Jose Luis Jimenez-Mora, 23-årige Jose Molina-Lara og 36-årige Sergio Espinoza-Flores.

Hvilken relation de tre havde til TikTok-stjernen, vides endnu ikke.

Poserede med bil timer før

Udover at have mere end 1 million følgere på det sociale videomedie, så fulgte mere end 800.000 også med i Gabriels liv på Instagram.

Hans sidste billede delte han lørdag, altså mindre end et døgn før, han endte i en den fatale ulykke. På billedet ses han både posere ved siden af en hvid Chevrolet og bag rattet.

Artiklen fortsætter under opslaget

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter den tragiske ulykke har Gabriels familie oprettet en GoFundMe-side, hvor de forsøger at indsamle penge til den 19-åriges kommende begravelse.

- Gabriel var elsket af sin familie, og han nød at bruge tid sammen med sin søster og lillebror. Han var altid klar på at give et kæmpe knus og et smil, og hans familie vil aldrig glemme de varme øjeblikke. Han var så sjov og en med en kant af humor og sarkasme. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg sidder og skriver det her, lyder det i teksten på siden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Foto: Privat/Instagram

Målet for indsamlingen lød på 25.000 dollars, hvilket svarer til omkring 160.000 danske kroner. Lige nu er der indsamlet mere end 244.000 danske kroner.

Hvad der fik TikTok-stjernen til at trykke speederen i bund, eller hvorfor politiet i første omgang ønskede at stoppe ham, er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold