Krimi 1. august 2021

TikTok-stjerne Anthony Barajas død efter skudepisode i biograf

Den kun 19-årige stjerne er blevet erklæret død, efter han for få dage siden blev skudt i hovedet under et besøg i biografen
Foto: Instagram

Det der skulle have været en hyggelig tur i den nærliggende biograf fik på tragisk vis en fatal afslutning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den kun 19-årige amerikanske TikTok-stjerne Anthony Barajas havde i starten af ugen nemlig inviteret den 18-årige Rylee Goodrich med i biografen for at se den nye film ”The Forever Purge”.

Det var parrets første date, og den skulle foreviges med kold sodavand og popcorn, efter at de to havde mødt hinanden tilbage i starten af juli måned.

Artiklen fortsætter under billedet

Undervejs i filmen blev den 18-årige dog pludseligt skudt i baghovedet, mens TikTok-stjernen blev ramt af et skud gennem øjet.

Det skriver TMZ.

Rylee døde på stedet, mens Anthony blev kørt til hospitalet, hvor han siden mandag har været i respirator. Nu melder det amerikanske medie, at også han er afgået ved døden.

Mistænkt er anholdt

Ifølge TMZ har politiet allerede anholdt en mistænkt i sagen, Joseph Jimenez. Han står lige nu overfor adskillige sigtelser; mord, mordforsøg og røveri, da han efter mordet på den unge cheerleader løb af sted med hendes pung.

Efter Anthonys død i weekenden vil mordforsøget blive ændret til en sigtelse for to mord.

Umiddelbart havde den sigtede gerningsmand ingen forbindelse til hverken TikTok-stjernen eller hans date, men at forbrydelsen skete ganske uprovokeret.

Sponsoreret indhold