Krimi 9. juli 2021

TikTok-stjerne pludselig død: Blev 19 år

Den australske teenager mistede pludseligt livet i sidste uge. Det bekræfter hendes familie
Foto: Privat/TikTok

TikTok-stjeren Caitlyn Loane har mistet livet. Hun blev 19 år gammel.

Den unge kvinde far bekræftede torsdag datterens død i en pressemeddelelse til The Mercury.

"Hun var en fantastisk, skør ung kvinde, som var et uvurderligt medlem af vores familie. Ord kan ikke beskrive vores tab".

Cailyns familie delte ikke årsagen bag TikTokkerens død. Men hendes far fortalte mediet, at "alle dage burde være "er du ok?"-dag".

"Er du ok?"-dag er en national indsat i Australien for at skabe opmærksomhed på mental sundhed og forebyggelse af selvmord.

Caitlyn havde op til sin død stablet en stor følgerskare på TikTok. Her delte hun ud af sit liv som landmand i Australien.

Hun var fjerdegenerationslandmand og var fulgt direkte i sin fars fodspor.

Hendes konto har nu 50.000 følgere og hundrede tusinde så hendes videoer.

- Hendes smil lyste rummet op. Hun var ikke bange for at få sine hænder beskidte - på nogle billeder har hun mudder på til knæene, sagde hendes mor Richele Loana til The Mercury.

Udover sit liv som landmand spillede Caitlyn også fodbold. Hendes hold delte torsdag en opslag på Facebook, hvor de udtrykte deres sorg over holdkammeratens død.

"Den sidste uge har virkelig sat, hvad der er vigtigt i livet i perspektiv, og har mindet os alle om, at fodbold - så samlende som det kan være - er bare et spil. Devonport Football Clubs prioritet er at være en empatisk, støttende netværk til alle der har med klubben at gøre - særligt med fokus på dem der er berørte af Caitlyns tragiske død".

HAR DU DET SVÆRT?

Du er ikke alene! Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Ring til Livslinien på 70 201 201.

Hos Livslinien kan du – alle årets dage fra klokken 11 til 4 – få en rådgivende samtale.

Sponsoreret indhold