Krimi26. oktober 2022

Stjal fra døende: Nu er der godt nyt

Gavmilde donorer har været til lommerne og kan nu sikre hospicet ny havemøbler
Det er blandt andet disse møbler, der er pist væk.
Det er blandt andet disse møbler, der er pist væk.
 Privatfoto

LÆS OGSÅ: Dommens dag for Teitur - risikerer hårdere straf

I sidste uge fik hospicelederen på Hospice Djursland, Dorit Simonsen, et chok, da hun fik besked om, at hospicets havemøbler var blevet stjålet.

I dag er fortegnet anderledes positivt. Der er nemlig kommet overvældende mange reaktioner og hele 22.000 kroner indsamlet. Det skriver TV2 ØSTJYLLAND.

- Det er dybt, dybt rørende. Vi er så taknemmelige, siger hospiceleder Dorit Simonsen.

- At der er sådan en generøsitet, i et ellers hårdtprøvet samfund med inflation og dyrere ting, at folk så alligevel har overskuddet, siger hospicelederen.

En privat har nemlig taget initiativ til indsamlingen. Vedkommende tog kontakt til hospicet og opfordrer på sin Facebook til at sende en mønt i hospicets retning på Mobilepay.

- Vi er meget rørte over, at der er nogen - en helt fremmed - der tager initiativ til at lave en indsamling og synes, at de vil støtte op. Det dybt rørende, siger hun til TV2 ØSTJYLLAND.

To store borde og 12 stole samt to sofaer og bord havde tyvene torsdag taget fra hospicets ene terrasse i Rønde på Djursland.

Derfor kan hospicelederen til foråret gå på indkøb efter en erstatning.

- De er øremærket, og så ved vi kan til foråret, og det glæder vi os til. Dem, vi køber næste år, vil være endnu mere glade for, siger Dorit Simonsen.

Hospice Djursland har vagter, der jævnligt kommer forbi om aftenen og natten.

Der er også videoovervågning, men ikke på det område, hvor terrassemøblerne stod i sydøst, hvor solen stadig giver nogle flotte morgener, fortalte Dorit Simonsen, da tyveriet var sket.

Tyveriet er politianmeldt, men der er ikke kommet nogen spor, fortæller lederen.

Sponsoreret indhold