Krimi8. september 2023

Rapperen Jamaika fester hos Hells Angels midt i konflikt

Ifølge politiet er der brudt en konflikt ud mellem Hells Angels og Loyal To Familia. Det tager rapperen Jamaika tydeligvis ikke så tungt
Jamaika på Countdown scenen under Roskilde 2016.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix 2016)
Den danske rapper Jamaika blev blandt andet hevet på scenen af Branco under en af hans koncerter på årets festivaller. Nu fester Jamaika løs hos Hells Angels, mens der er konflikt i bandeverdenen.
 Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: LTF-veteran optaget i Hells Angels midt i drabelig konflikt

For tre måneder siden blev den danske rapper Jamaika løsladt fra en flerårig fængselsdom for et alvorligt knivoverfald, vold og vidnetrusler.

Siden har Jamaika tilsyneladende brugt tiden på at komme tættere på rockergrupperingen Hells Angels - eller i hvert fald et nyslået medlem af Danmarks ældste motorcykelklub.

For da en LTF-veteran onsdag blev indlemmet i HA, var det med en syngende Jamaika til festen.

På flere billeder ses rapperen i selskab med det nye medlem, ligesom han var at finde på et gruppefoto af de tilstedeværende, som havde bogstaverne 'AFFA' (Angels forever forever angels red.) stående henover fotoet.

Festens deltagere var en blanding af fuldgyldige Hells Angels medlemmer, prøvemedlemmer og mænd tilhørende rockernes støttegruppe AK81 (Altid Klar Hells Angels red.)

SE og HØR har rakt ud til Jamaika for at høre, om han er ved at blive medlem af Hells Angels eller om han var hyret til lejligheden.

- Nej, jeg er ikke medlem af noget, lyder det kortfattet i en besked fra rapperen.

Der florerer dog en video fra onsdag af en syngende Jamaika, der giver et nummer i Hells Angels Nomads-klubhus på Amager.

Jamaika, der også går under navnet Ace, udgav sidst musik tilbage i februar måned.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-08/jamaika-politi.jpg
I 2019 var Jamaika på flugt fra politiet i en længere periode, fordi han var efterlyst for et knivstikkeri. Under flugten udgav han blandt andet et nummer og hånede i flere opslag på de sociale medier politiet.
 Foto: Politi

Plettet straffeattest

Jamaika, der oprindeligt er døbt Shamarke Omar Ali og er dansk-somalier, er opvokset i Finlandsparken i Vejle, hvor han med egne ord har været en del af det kriminelle miljø.

Rapperen har da også været i karambolage med straffeloven flere gange.

I den voldsomme knivsag blev Jamaika i 2021 idømt forvaring for det blodige angreb, men dommen blev senere omstødt ved Landsretten til fængsel i tre et halvt år.

Senest var Jamaika for retten i marts 2022, hvor han var tiltalt for 16 lovovertrædelser, der blandt andet talte alkoholkørsel, narkokørsel og andre trafikale forseelser.

Sponsoreret indhold