Krimi8. september 2023

LTF-veteran optaget i Hells Angels midt i drabelig konflikt

Onsdag blev der holdt fest i Hells Angels Nomads-afdeling på Amager - her blev et særdeles velkendt ansigt fra den københavnske underverden optaget i HA
Et tidligere højtstående medlem af den forbudte bande Loyal To Familia har skiftet hættetrøjen ud med en englebevinget vest. Han er netop blevet optaget i Hells Angels, som ifølge politiet lige nu er i konflikt med LTF.
Et tidligere højtstående medlem af den forbudte bande Loyal To Familia har skiftet hættetrøjen ud med en englebevinget vest. Han er netop blevet optaget i Hells Angels, som ifølge politiet lige nu er i konflikt med LTF.
 Foto: Ritzau Scanpix/Privat

TIP OS: Kender du mere til situationen i rocker- bandemiljøet? Del din viden i en fortrolig mail til patrick@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: Politiet efter drab: Nu er der krig mellem Hells Angels og Loyal To Familia

Der har de seneste godt 14 dage været stor uro i det københavnske rocker- og bandemiljø.

Det koldblodige drab, der blev begået sidste søndag i Pusher Street på Christiania, har fået det hermetisk lukkede miljø til at ulme.

For ifølge politiet var drabet det endelige stød, som fik Danmarks ældste rockergruppering, Hells Angels, i konflikt med den brutale og nu forbudte bande Loyal To Familia.

Det meddelte politiet dagen efter skuddrabet i et såkaldt konfliktnotat. De mener, at drabet var målrettet det 30-årige Hells Angels-prøvemedlem, som mistede livet. To mænd med relation til LTF sidder for nuværende varetægtsfængslet for henholdsvis planlægning og udførelse af det brutale drab.

Om det er den nye, ifølge politet blodige konflikt, der har fået Hells Angels til at opruste, eller om det hele tiden har ligget i planerne, er uvist - men onsdag aften blev en kendt bandefigur og tidligere højtstående medlem af Loyal To Familia optaget i Hells Angels efter en periode som prøvemedlem på omkring et år.

SE og HØR's research viser, at manden, der i dag er 29 år gammel, var en del af den nystartede bande i 2013. Han har dog i perioder været ude af grupperingen, ligesom han på et tidspunkt var den ledende figur af sin egen afdeling i LTF.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-08/xxxx.jpg
Den nye denimvest blev vist flittigt frem på de sociale medier, hvor flere velkendte og højtstående rockere var med til at fejre deres nye medlem, der i miljøet bliver kaldt for en 'bror'.
 Foto: Privat

Blodig fortid

Allerede som teenager blev den nyslåede Hells Angels-rocker indblandet i et blodigt opgør i 2012. I forbindelse med en kontrovers foran et pizzaria blev en 21-årig mand dræbt af et knivstik fra en 30 centimeter lang kniv.

I den forbindelse blev tre unge mænd på henholdsvis 16, 17 og 18 dømt for mordet i byretten, men rockerens rolle blev takseret som grov vold.

Det 21-årige offer var ikke hvem som helst - han var nemlig lillebror til et medlem af rockergrupperingen Bandidos MC.

Senere blev storebroren dømt for et brutalt trippeldrab begået på Frederiksberg, hvor de tre ofre var relateret til den nye Hells Angels-rockers bande.

Kort tid efter blev han selv anholdt og fængslet for at ville skaffe våben, som ifølge politiet skulle bruges til at "bytte" det voldsomme trippeldrab.

Den 29-årige mand er ved flere lejligheder dømt for grov kriminalitet - ligesom han har siddet varetægtsfængslet i forbindelse med alvorlige sager, som han aldrig er blevet dømt for, viser SE og HØR's research.

(ARKIV) Loyal To Familia-medlem foran Københavns Byret 27. september 2017. Den danske bande Loyal To Familia har slået sig ned i byen Eslöv i Skåne. Nu tager byens borgere, politikere og politi kampen op mod den kriminelle bande. Det skriver Ritzau, fredag den 9. februar 2018.. (Foto: Scanpix Danmark STF/Scanpix 2018)
Loyal To Familia, der er udsprunget fra Blågårds Plads på Nørrebro, har siden starten af bandens levetid været kendt for deres kriminalitet og brutalitet. I 2018 blev banden gjort ulovlig i Danmark.
 Foto: Scanpix Denmark

Den velkendte bandekriger har i skrivende stund fortsat en LTF-tatovering på den ene hånd, der fremviser den forbudte bandes logo, hvor et maskeret kranie peger med to ladte pistoler.

Sponsoreret indhold