Krimi1. september 2023

Nyt om Robert Hansen: Nu har advokat søgt om fodlænke

Når Robert Hansen skal afsone sin dom for vold, så håber han, at det kan foregå med fodlænke, og nu er ansøgningen sendt
Interview med Robert Hansen i anledning af, at han fylder 40 d. 5. oktober.Tid: 10-11.30 på cafeen Promenaden på Frederiksberg.  Journalist: Camilla, 40959616  Journalist: Camilla Maria Johansen/Se & HørFotograf: Søren Jul Lamberth/Aller Foto&Video
Robert Hansens advokat har søgt om fodlænke til skuespilleren under afsoning.
 Foto: Søren Lambert

Læs også: Sådan vil Robert Hansen slippe for fængsel

Den folkekære skuespiller Robert Hansen fik i august måned en voldsdom - en dom som han ikke har valgt at anke.

Nu skal det så besluttes om den 43-årige skuespiller skal afsone dommen i fængsel eller i fodlænke. Selv har skuespilleren nu fået søgt om det sidste.

I en sms til B.T. bekræfter Robert Hansens advokat Erbil Kaya nemlig, at der er søgt om fodlænke.

Det er endnu uvist, hvornår det bliver afgjort, og hvor store chancerne er for, at skuespilleren kan få sin ansøgning godkendt.

Robert Hansens dom for vold lød på fire måneders ubetinget fængsel for vold mod ekskæresten Nynne Larsen, og det er netop under de maksimale seks måneder for at få fodlænke.

Der er dog nogle krav man skal leve op til, hvis man skal have fodlænke. Kriminalforsorgen skriver, at man som "udgangspunkt skal være i arbejde eller under uddannelse".

Robert Hansen er dog sygemeldt og på sygedagpenge, og havde i retten en forklaring på, hvorfor han ikke kunne arbejde, mens han havde sådan en sag hængende over hovedet.

Læs også: Robert Hansen modtager voldsdom: Tæskede sin ekskæreste Nynne Larsen

Sponsoreret indhold