Krimi23. august 2023 (opd. 24. august 2023)

Robert Hansen modtager voldsdom: Tæskede sin ekskæreste Nynne Larsen

Den tidligere så folkekære skuespiller Robert Hansen anker ikke sin voldsdom
Robert Hansen er blevet idømt fire måneders ubetinget fængsel for vold.
Robert Hansen er blevet idømt fire måneders ubetinget fængsel for vold.
 Foto: Sarah Christine Nørgaard/BT/Ritzau Scanpix

En ting er sikkert for "Kærlighed ved første hik"-skuespilleren Robert Hansen - han ved, hvordan de næste fire måneder af hans liv i grove træk kommer til at udarte sig.

For den 43-årige skuespiller har valgt ikke at vove skindet i landsretten, men modtager i stedet sin voldsdom på fire måneders ubetinget fængsel for vold mod ekskæresten Nynne Larsen. Det bekræfter hans forsvarer til SE og HØR.

Og med det er punktummet endegyldigt sat.

- Alle skal videre i deres liv, siger Erbil Kaya.

- At skulle vente op til to år med de berammelsestider, er der ikke nogen, der kan leve med. Nu skal alle videre.

Robert Hansen var ifølge anklageskriftet tiltalt for to forhold af vold, hvoraf det ene var grov vold. Begge forhold skete på skuespillerens adresse på Frederiksberg.

Han blev i retten fundet skyldig i at have slået Nynne Larsen med en knytnæve 16. november 2020 i lejligheden på Frederiksberg.

Ligesom han også blev fundet skyldig i et tilfælde af grov vold. Her tæskede han 5. marts 2021 Nynne Larsen med en guitar med en sådan styrke, at guitaren gik i stykker.

I retten fortalte skuespilleren, der de seneste år for øjnene af danskerne har lidt en sand deroute, at hans og Nynne Larsens forhold var præget af stoffer og alkohol. Han påstod ligeledes, at de to havde fysiske og verbale konfrontationer.

Under sin egen vidneforklaring nægtede han overhovedet at kunne huske episoden fra første forhold, men kunne dog godt huske episoden med guitar.

Han påstod dog, at han brugte guitaren som et "skjold", fordi ekskæresten skulle have forsøgt at slå ham med en køkkenrulleholder.

Det er endnu uvist, hvordan den dømte voldmand kommer til at afsone sin dom.

Går efter fodlænke

Robert Hansen har mulighed for at søge om at afsone med fodlænke i sit eget hjem, da han er idømt en dom på under seks måneders fængsel.

- Vi håber, han kan få lov til at afsone med fodlænke, siger Erbil Kaya videre.

Normalt er et af betingelserne for at få lov til at afsone med fodlænke dog bare, at den dømte enten er i arbejde eller under uddannelse.

Men under retssagen kom det frem, at Robert Hansen er sygemeldt på grund af sagen, men lagde yderligere vægt på, at der ikke er ild i telefonen i forhold til tilbud om roller.

Hvis Robert Hansen skulle få lov til at afsone sit frihedsstraf i lejligheden på Frederiksberg, så er der en række betingelser, han skal overholde.

Blandt andet må han ikke indtage alkohol eller ulovlige stoffer.

Sponsoreret indhold