Krimi24. august 2023 (opd. 24. august 2023)

Sådan vil Robert Hansen slippe for fængsel

Robert Hansen går efter at afsone sin voldsdom med fodlænke
Interview med Robert Hansen i anledning af, at han fylder 40 d. 5. oktober.Tid: 10-11.30 på cafeen Promenaden på Frederiksberg.  Journalist: Camilla, 40959616  Journalist: Camilla Maria Johansen/Se & HørFotograf: Søren Jul Lamberth/Aller Foto&Video
Robert Hansen har valgt ikke at anke dommen til landsretten
 Foto: Søren Lambert

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen efter Robert Hansen-dom: Han fortjener en ny chance

Robert Hansen er blevet idømt fire måneder ubetinget fængsel for grov vold og vold mod ekskæresten Nynne Larsen.

Og så er det da nærliggende at tro, at Robert Hansen skal ind bag høje mure og hårde tremmer, men "Kærlighed ved første hik"-skuespilleren vil gerne slippe for at komme ind og spjælde den på traditionel vis.

Derfor går han og hans forsvarer nu efter at afsone voldsdommen med fodlænke. Det er en mulighed at afsone med fodlænke, når dommen lyder på seks måneder eller under.

Kriminalforsorgen skriver, at man som "udgangspunkt skal være i arbejde eller under uddannelse". I retten kom det frem, at Robert Hansen er sygemeldt og får sygedagpenge.

- Alt har bare været stoppet på grund af denne her sag. Jeg var i gang med at holde foredrag som ambassadør for Hjerteforeningen, men det job har jeg mistet som konsekvens af sagen. Den har i den grad haft store konsekvenser. Virkelig, lød det fra Robert Hansen.

- I forhold til at lave film bliver man jo heller ikke ligefrem kimet ned, når sådan noget her kører. Det står også stille, tilføjede han.

Hvis det alligevel lykkes for forsvarer Erbil Kaya at trumfe fodlænken igennem hos Kriminalforsorgen, så er der en række betingelser den 43-årige Robert skal overholde i de fire måneder han skal være i "fængsel" i lejligheden på Frederiksberg.

Under afsoningen må man nemlig hverken indtage alkohol eller ulovlige stoffer.

Det bliver løbende tjekket med uanmeldt kontrolbesøg hos den dømte. Hvis man skal tage Roberts ord for gode varer, så burde det i givet fald ikke være et problem.

For under retssagen oplyste skuespilleren, at han allerede er i misbrugsbehandling og jævnligt lader sig tester med urinprøver.

Sponsoreret indhold