Krimi1. juli 2020

Nyt håb i Anne-Elisabeth Hagen sagen

Norsk polit efterlyser nu et nyt vidne i sagen, der kan have informationer om den dag, hvor milliardærfruen forsvandt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

6000 timers videoovervågning har norsk politi samlet sammen fra området omkring Tom Hagens hus i liebhaverkvarteret i Lorenskog uden for Oslo.

De godt 250 fulde dages videomateriale har afsløret, at en mand har gået rundt i området på samme tid som Anne-Elisabeth Hagen forsvandt.

Det oplyser norsk politi i en pressemeddelse.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/2020-07-01_10_43_15-window.png

Her ses manden gå på Festpladsen. Foto: Norsk Politi

Norske Anne-Elisabeth Hagen forsvandt ud i det rene ingenting for over halvandet år siden. Længe troede man, at den 68-årige milliardærhustru var blevet kidnappet. Men hun er nu blevet erklæret for død af politiet.

Ingen ved endnu, hvem manden på videoovervågningen er, men han kan muligvis ligge inde med vigtig information om den måske skæbnesvangre sidste dag Anne-Elisabeths Hagens liv.

– Politiet har endnu ikke identificeret manden på videoen. Vi beder derfor om at manden selv, eller de som ved, hvem han er, kontakter politiet, siger politiadvokat Haris Hrenovica i en pressemeddelelse.

Videomeaterialet viser, at manden bevæger sig i området, hvor Anne-Elisabeth Hagen og Tom Hagen boede. Her går han 10.22 forbi Lørenskog huset, hvor de boede.

Klokken 09:14 havde den vellidte kvinde fra Oslo en helt normal - og måske også banal og kedelig telefonsamtale - med et familiemedlem.

Men da opkaldet sluttede, forsvandt også det sidste spor af hende.

Manden er ikke den enest person på videoen. Her kan man også to kvinder, men norsk politi mener ikke, at de er relevante for efterforskningen.

– Politiet har indsamlet cirka 6000 timer med videoovervågning. Det er en krævende proces at gennemgå dette omfattende materiale, og sammenligne det med andre oplysninger i sagen, der kan være relevante, lyder det fra politiadvokaten.

Anne-Elisabeth Hagen forsvandt den 31. oktober 2018. Hun var hjemme i parrets hjem, hvor politiet mener, at hun forsvandt i tidsrummet mellem 09.15 og 13.30.

Det var hendes mand, milliardæren Tom Hagen, der kom hjem og fandt ud af, at hun var forsvundet.

Tom Hagen blev anholdt under en stor politiaktion 28. april i år, hvor han blev sigtet for drabet og medvirken til drabet. Han er nu løsladt og nægter sig skyldig i alle anklager.

Sponsoreret indhold