Krimi27. april 2019

Nyt angreb i Sri Lanka: Flere børn døde

Påskesøndag blev Sri Lanka ramt af en række angreb, som slog over 200 mennesker ihjel. Nu har der været nye eksplosioner i det terrorramte land
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega404848_004.jpg
 Foto: MEGA

Sri Lanka oplever lige nu en af de største tragedier i landets historie. Påskesøndag blev den sydasiatiske østat ramt af en række eksplosioner, og nu har yderligere tre dræbt flere børn og voksne.

Det skriver CNN, som beretter, at der under en ildkamp mellem politiet og påståede militanter skete tre eksplosioner i byen Sainthamaruthu. Politiet var ved en bygning, som de i forbindelse med terrorangrebet ønskede at ransage.

Det førte altså til en regulær ildkamp, hvor tre mænd valgte at sprænge sig selv i luften, da de var omringet af politiet under en skudveksling. I alt har eksplosioner dræbt 15 mennesker.

Seks af de dræbte skulle angiveligt være formodede terrorister, mens der er ni civile blandt ofrene. Af de ni er der tale om seks børn.

Det oplyser det lokale politi i Sri Lanka.

IS-flag og sprængstof fundet

I bygningen, hvor ildkampen og eksplosionerne fandt sted, har politiet i Sri Lanka efterfølgende gjort flere voldsomme fund.

CNN skriver, at de lokale myndigheder har beslaglagt flere IS-flag og uniformer. Derudover er der også fundet store mængder sprængstof i bygningnen.

Politiet i Sri Lanka er lige nu ved at undersøge, om de dræbte civile kunne have en forbindelse til terrorister, som sprængte sig selv i luften under ildkampen.

Dansk rigmand mistede tre børn

Det var i det store angreb påskesøndag i Sri Lanka, at den danske direktør for tøjgiganten Bestseller, Anders Holch Povlsen, mistede tre af sine fire børn.

Holch Povlsen-familen var på ferie i landet. De boede på det fem-stjernede luksus-hotel 'Shangri La' i hovedstaden. Her eksploderede en bombe i en af hotellets restauranter om morgenen.

Sponsoreret indhold