Kongelige24. april 2019

Mary om Holch-tragedien: Jeg er dybt berørt

Kronprinsesse Mary er tætte venner med Anders Holch Povlsen og hans hustru Anne, som har mistet tre af deres fire børn ved terrorangrebet i Sri Lanka. Nu åbner Mary op om tragedien

Kronprinsesse Mary var sammen med sin mand tætte venner med Anders Holch Povlsen og hans hustru Anne, som har mistet tre af deres fire børn ved terrorangrebet i Sri Lanka.

For første gang siden tragedien sætter Mary nu ord på, hvordan hun har det. Kronprinsessen var til den officielle åbning af Forskningens døgn 2019 på Dyrehavsbakken.

- Vi er dybt berørt af den ubegribeligt, tragiske hændelse, som er forfærdeligt trist, svarede Mary, da SE og HØR spurgte ind til det tragiske terrorangreb.

Du kan se hele interviewet i toppen af artiklen!

SE og HØRs journalist på stedet fortæller, at Mary så meget rørt ud, da snakken faldt på tragedien i Sri Lanka. Kronprinsessen så ud til at være tæt på at fælde en tåre.

Tidligere har kronprins Frederik også udtalt sig om terrorangrebet, som førte til, at hans gode ven Anders Holch Povlsen mistede tre af sine fire børn.

- Det er en ufattelig tragedie. Vi tænker på alle de efterladte, lød det fra kronprinsen til den fremmødte presse.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20100605-062215-pf-1920x2879we.jpg
 Foto: RitzayScanpix/Jan Dagø

Anders Holch Povlsen med hustruen Anne (Foto: RitzayScanpix/Jan Dagø)

Anders Holch Povlsen er administrerende direktør i tøjfirmaet Bestseller A/S. Han og hustruen Anne har i længere tid været tætte venner med Mary og Frederik.

Mary aflyser

Danskere, der er ramt af sorg, skulle i morgen den 25. april have muligheden for at få bearbejdet deres sorg i selskab med selveste kronprinsesse Mary.

Her skulle Mary nemlig have ageret rådgiver på lige fod med Sorglinjens frivillige, når nedtrykte danskere ringer ind for at få gode råd til at komme over deres sorg.

Men det godhjertede arrangement er blevet udsat med over en måned til onsdag den 29. maj. Det bekræfter kongehusets kommunikationsafdeling over for SE og HØR.

Se interviewet med Mary her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold