Krimi 18. august 2021

Ny retssag: Johnny Depp vil flænse ekskonen

Johnny Depp har ved retten i Virginia fået grønt lys til at sagsøge Amber Heard
Foto: MEGA

Superstjernen Johnny Depp har ikke fået nok.

Den 58-årige skuespiller har ved en domstol i staten Virginia fået lov til at sagsøge ekskonen Amber Heard.

I november måned sidste år tabte Johnny Depp et søgsmål mod den britiske avis The Sun. Han sagsøgte avisen, fordi de havde skrevet en artikel, hvor han blev beskyldt for hustruvold.

Efter 16 retsdage ved High Court i London, hvor et særdeles voldeligt og turbulent ægteskab kom frem i dagens lys, fandt dommeren, at beviserne mod Depp var tilstrækkelige til, at han kunne beskyldes for hustruvold.

Artiklen fortsætter under billedet.

Johnny Depp og Amber Heard tilbage i 2015, hvor de var gift. Foto: MEGA

For at få renset sit navn, efter Amber Heards beskyldninger om hustruvold, alkoholisme og stofmisbrug, vil Johnny Depp sagsøge ekskonen for 50 millioner dollars, hvilket svarer til 375 millioner kroner.

Deres ægteskab holdt kun i et års tid, efter de blev gift i 2015.

I december måned 2018 skrev Amber Heard en klumme i Washington Post om hustruvold. Hun ikke nævnte ægtemanden Depp ved navn, men sendte en række beskyldninger mod "Pirates of the Caribbean"-stjernen.

En af anklagerne lød på, at Amber Heard tilbage i 2016 blev så rasende på sin daværende ægtemand, fordi han kom for sent til hendes fødselsdagsfest, at hun sked i deres dobbeltseng

Den 34-årige skuespiller hævdede, at det var hendes hund Boo, der havde lavet "ulykker", men rengøringsdamen, der efterfølgende måtte gøre sengen ren, var af en anden opfattelse. 

Ved retten i Virginia har den 58-årige skuespiller sagsøgt eksen for fup beskyldninger på baggrund af artiklen. Amber Heard har forsøgt at få dommeren til at afvise søgsmålet på baggrund af sagen i London.

Men det har dommer Azcarate afvist, da de to sager bygger på forskellige vidneudsagn - og skulle være vidt forskellige.

'The Sun havde en interesse i, om deres beskyldninger var sande i avisen. Amber Heard interesse stammer i, om hendes beskyldninger i klummen er sande eller falske' skriver dommeren i sin afgørelse.

Læs mere om megastjernes ægteskab med Amber Heard og de vilde beskyldniger her:

Sponsoreret indhold