Krimi 2. november 2020

Johnny Depp taber retssag

Megastjernen Jehnny Depp taber retssag, hvor ham og ekskonen Amber Heard har anklaget hinanden for en række voldelige overfald
Foto: MEGA

Johnny Depp har netop tabt retssagen mod avisen The Sun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Avisen kaldte megastjernen for "wifebeater", der løst oversat betyder en der begår hustruvold. Det ville Johnny Depp ikke have hængende på sig.

Derfor endte sagen i en meget slibrig og spektakulær retssag, hvor både Johnny Depp og eks-konen Amber Heard kom med utallige slibrige detaljer fra deres korte ægteskab.

Sagen har kørt ved High Court i London. Og det er her dommen netop er faldet.

De utallige beviser på Johnny Depps voldelige adfærd, der er blevet vist af The Suns advokater har været nok. For retten finder det bevist, at Johnny Depp har slået Anber Heard 14 gange under deres ægteskab.

Retssagen har kørt som en civilretssag, hvor Johnny Depp sagsøgte The mediegiganten News Group Newspapaers, der udgiver The Sun. 

I retten blev der afspillet utallige lydklip og videoer, der viste en lidt anden side af "Pirates of the Caribbean"-stjernen. 

Det kom frem, da der blev afspillet en lydfil fra en flyvetur mellem Boston og Los Angeles i USA, Johnny Depp først skriger som en ulv, inden han angiveligt faldt sammen på flyets toilet i en rus af kokain og whisky.

Han har under retssagen erkendt, at han har haft et stort misbrug af kokain og alkohol. Samtidig blev det også beskrevet, hvordan Amber Heard sked i deres seng og havde en affære med multimilliardæren og Tesla-ejer Elon Musk under ægteskabet.

Disse historier kom også frem under retssagen:

Johnny Depp skulle have slået Amber Heard, fordi hun havde grinet af en af hans tatoveringer.

Johnny Depp skulle have hængt hendes hund Pistol ud ad vinduet på en kørende bil og truet med at putte den i mikrobølgeovnen.

Johnny Depp skulle have urineret i hele huset:

Johnny Depp skulle have skåret et stykke af sin finger af, fordi han smadrede en telefon i raseri.

Johnny Depp skulle efterfølgende have skrevet med sin blodige finger på et spejl.

Johnny Depp har spillet hovedrollerne i ”Edward Saksehånd”, ”Sweeney Todd”, ”Fear and Loathing in Las Vegas” og ”Pirates of the Caribbean” for blot for at nævne nogle få.

 

Sponsoreret indhold