Depp anklager eksen: Du lagde en lort i vores dobbeltseng

Amber Heard og Johnny Depp.

Amber Heard og Johnny Depp.

Foto: All Over

I lidt over et år var Johnny Depp gift med Amber Heard, men det hele sluttede brat i maj 2016

Efterfølgende var parret en meget offentlig skilsmisse gennem en meget offentlig og grim skilsmisse fra den 54-årige Johnny Depp, hvor det føg med beskyldninger om fysisk og psykisk vold.

Nu er der så kommet flere oplysninger om, hvad det var, der i sidste ende sendte deres ægteskab til tælling.

Et gigantisk skænderi i forbindelse med Ambers 30 års fødselsdag i april 2016 blev nemlig vendepunktet.

Det skriver The Mirror

Her kom Johnny nemlig to timer for sent til festlighederne, og det skulle angiveligt have pisset Amber så meget af, at hun valgte at skide i deres dobbeltseng. 

Hun mener dog, at lorten, der var lagt i ægtesengen, var lagt af deres hund Boo, men rengøringsdamen, der dagen efter måtte gøre sengen ren, er af en anden opfattelse.

Lorten var nemlig for stor til at kunne være fra en hund, siger hun. 

Det, sammen med fotografier af den belortede seng, har gjort Johnny sikker i sin sag: Amber sked i sengen som en joke for at genere ham. 

Til The Mirror fortæller Amber Heards PR-agent dog, at historien ikke har noget på sig. 

- Boo har seriøse afføringsproblemer. Det har aldrig været en joke, det har aldrig været noget, der har været gjort for at genere nogen. Det var en uskyldig ting. Det er hvad kæledyr gør. Vi har ikke andet at sige. Frøken Heard er er videre og har ikke lyst til at deltage i denne slags nonsens, fortæller PR-agenten til The Mirror

Amber Heard er da også ovenpå igen og danner i dag par med Vito Schnabel

Allerede først i maj blev Amber Heard og Vito Schnabel første gang set sammen på bagsædet af en mørk firehjulstrækker i New York City. Og da begyndte rygterne at løbe.
 
Men tidligt i juni var det tydeligt, at Heard og Schnabel er mere end glade for hinanden, da de blev spottet på en restaurant i New York. 
 
Hendes nye fyr er ikke fremmet, når det kommer til kendte kvinder.  Supermodellen og designeren Heidi Klum forlod sidste år Vito Schnabel efter tre års forhold.
 
Se flere billeder af Amber og Johnny i galleriet herunder

Johnny Depp og Amber Heard skal skilles - se dem sammen her

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close