Krimi 20. oktober 2021

Mystisk cyklist dukker op på overvågningskamera: Er det Brian Laundrie?

En mand på en cykel dukkede pludselig op på en afsides sti i Florida. Nu spekuleres der i, om det kan være Gabby Petitos morder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For godt en måned vendte 23-årige Brian Laundrie hjem til byen North Port, Florida fra et roadtrip uden sin kæreste, 22-årige Gabby Petito.

Liget af Gabby Petito fundet i et afsides skovområde i Wyoming, og politiet slog senere fast, at hun var blevet dræbt ved kvælning.

Blot få dage inden fundet af Gabbys lig forsvandt Brian Laundrie pludselig sporløst - og siden har både politi og civile jagtet ham intenst uden held.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Instagram

Brian Laundrie og Gabby Petito. Foto: Instagram

En netop offentliggjort video, som mediet TMZ er kommet i besiddelse af, kan dog muligvis pege politiet i retning af Brian Laundrie. 

Videoen er optaget 9. oktober og stammer fra et overvågningskamera i udkanten af en ejendom i landsbyen Dunnelon, Florida, der ligger blot tre timer nord for Laundries hjemby, North Port.

På videoen ser man en person cykle ad en grusvej på en gammel cykel. Spørger man kameraets ejer, er der tale om Brian Laundrie.

Ifølge ejeren er der adskillige tønder ubeboet landbrugsjord bag ejendommen, og det er netop, der kameraet filmer ud mod.

Artiklen fortsætter under billedet...

Screendump: TMZ

Screendump: TMZ

Der kommer stort set aldrig mennesker på grusstien, hvor den mystiske cyklist blev filmet.

Da cyklisten er tættest på kameraet, kan man se et glimt af hans ansigt. Og til forveksling kunne det sagtens ligne Brian Laundrie.

Ifølge TMZ har ejeren indleveret videomaterialet til FBI, der nu tager et nærmere kig på videobillederne for at fastslå, om det rent faktisk er Brian Laundrie på cyklen.

Sponsoreret indhold