Krimi 9. oktober 2021

Vild teori: Brian Laundrie gemmer sig i forældrenes have

En gruppe internetjægere mener at have løst mysteriet om, hvor den eftersøgte Brian Laundrie opholder sig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I flere uger har amerikansk politi – med hjælp fra blandt andre FBI – eftersøgt Brian Laundrie.

Den unge mand har været som sunket i jorden, efter hans kæreste Gabby Petito på mystisk vis ”forsvandt” under deres fælles roadtrip.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ifølge internetjægerne opholder Brian Laundrie sig i sine forældres have. Foto: TikTok og Google Maps

Kort efter blev Gabby fundet død i Grand Teton National Park, og undersøgelser har vist, at hun blev myrdet.

Politiet aner endnu ikke, hvem der står bag drabet, men det er ingen hemmelighed, at de ønsker at afhøre hendes forlovede Brian Laundrie.

Han er nemlig efter alt at dømme den sidste, der så Gabby i live.

Ingen aner dog, hvor han opholder sig – heller ikke hans egen familie. Eller gør de måske…?

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: YouTube

Gabby blev myrdet under en roadtrip med sin forlovede. Han er nu som sunket i jorden. Foto: YouTube

Nu fremlægger en gruppe internetjægere således en vild teori om, at den unge fyr slet ikke er på flugt, men at han i stedet har gemt sig hos sine forældre Chris og Roberta Laundrie.

Helt præcist mener internetjægerne, at den 23-årige amerikaner gemmer sig under nogle store blomsterkummer i sine forældres have.

Internetjægerne påstår, at en dronevideo – som nu deles vildt på de sociale medier – viser Chris og Roberta Laundrie i haven. Undervejs kommer hænderne af deres efterlyste søn til syne ved den firkantede blomsterkumme.

Artiklen fortsætter under videoen...

@charlienovasite

Zoomed in a bit more, same video as first zoomed in one. Tried getting any captions out of the way. #brianlaundrieupdate #brianlaundrie #foryoupage #dirtylaundrie

♬ original sound - charlienovasite

Det er altså internetjægernes påstand, at den unge mand opholder sig i forældrenes hjem, mens politiet de seneste uger har ledt efter ham med lys og lygte. Den vilde påstand er dog ikke noget, som politiet eller FBI har kommenteret.

Videoen går lige nu sin sejrsgang på det sociale medie TikTok, hvor flere ikke er i tvivl om, at der befinder sig en tredje person på videoen. Og dét er – ifølge dem – den efterlyste Brian Laundrie.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Politiet leder med lys og lygte efter Brian Laundrie. Han er efter alt at dømme den sidste, der så Gabby i live. Foto: MEGA

I sidste måned valgte FBI at udstede en arrestordre på Brian Laudrie. Årsagen er ikke – hvert fald ikke endnu – at de mistænker, at han spiller en rolle i Gabbys død.

Indtil videre skyldes arrestordren, at Brian Laudrie har misbrugt et kreditkort, der eftersigende tilhørte Gabby, i den periode, hvor hun har været forsvundet.

Gabby Petito blev officielt meldt savnet af sin familie 11. september. Forinden var hendes forlovede, Brian Laundrie, vendt hjem fra parrets fælles biltur den 1. september uden hende.

Sponsoreret indhold