Viralt6. juni 2021

"Min kone har valgt navnet til vores ufødte barn - og jeg HADER navnet"

En mand fortæller, at han bestemt ikke er tilfreds med det navn, som hans hustru har valgt til deres barn. – Vores barn vil blive mobbet, lyder det fra den fortvivlede far
"Min kone har valgt navnet til vores ufødte barn - og jeg HADER navnet"
 (Modelfoto: MEGA)

En kommende far er bestemt ikke tilfreds med det navn, som hans hustru har valgt at give deres ufødte barn.

Faderen er nemlig mere end overbevist om, at barnet vil blive mobbet på grund af det særprægede navn.

Faderen er dog usikker på, om han kan tvinge sin kone til at finde på et andet navn.

Han havde nemlig højt og helligt lovet hende, at beslutningen ene og alene var hendes.

Den kommende far deler sin historie på det sociale medie Reddit.

Her fortæller han indledningsvis, at parret har været sammen, siden de var bare 14 år gammel.

De blev gift ganske unge og fik så en datter. Herefter endte de dog kortvarigt med at gå hver til sit på grund af problemer i ægteskabet.

I den periode fandt kvinden en ny mand, som hun blev gravid med.

Det tidligere ægtepar kunne dog ikke undvære hinanden og fandt derfor sammen igen.

Faderen fortæller i sin historie på Reddit, at han uden tøven besluttede sig for at ville være far til det ufødte barn.

Men så var der lige dét med navnet.

- Vi havde en aftale om, at jeg fik lov til at kalde vores første datter Charlotte (min kone kunne ikke lide navnet, men sagde god for det, så længe hun fik lov til at vælge det næste navn), og nu er det altså hendes tur til at vælge navn.

Babynavnet er dog ikke ét, der glæder den kommende far til to. Han hader faktisk det særprægede navn, som hans hustru har valgt.

- Hun kom hen til mig i går og fortalte, at hun var ved at læse en bog, og at hun havde fundet det perfekte navn. Jeg spurgte, hvad det var, og hun svarede ”Tuesday”.

- Da hun først sagde det, må jeg indrømme, at jeg grinede højt og spurgte, om hun var seriøs. Hun sagde ja, og at det var hendes beslutning.

- Jeg fortalte hende, at ja gerne et UNIKT navn, men ikke en ugedag. Hun hørte ikke på mig og pointerede bare, at hun hadede navnet Charlotte, og at hun kun havde sagt ja, hvis hun måtte vælge navnet til det næste barn.

- Jeg forklarede, at det her var noget helt andet, for Charlotte er et NORMALT navn, vores datter vil ikke blive mobbet på grund af det.

- Min kone blev frustreret, og efter at have skændtes frem og tilbage resten af dagen sagde hun til slut, at det alligevel ikke var mit barn.

- Jeg forlod bare stedet, og selv om hun kom og undskyldte senere, var jeg bare fucking sur, forklarer manden på Reddit, inden han til sidst spørger:

- Jeg er ikke på talefod med hende lige nu, men jeg holder fast i, at hun ikke kan kalde ham Tuesday. Jeg synes ikke, jeg er et røvhul, men jeg kunne godt bruge en masse argumenter, når jeg skal forklare min hustru, hvorfor det er så latterligt et navn. Så fortæl mig lige, er det mig, der er et røvhul?

Hvad mener du? Deltag i afstemningen herunder.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold