Krimi23. november 2020

"Min dumme kat gjorde min kone gravid"

En mand deler den mest bizarre graviditetshistorie – og det hele begynder med en kat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/selve_katten.jpg
 (Foto: Reddit)

Der er nok de færreste mænd, der kan fortælle, at katten var skyld i, at konen blev gravid.

Men det er lige netop tilfældet for en fyr, der nu deler sin vanvittige historie.

Det gør han på det sociale medie Reddit, hvor han indledningsvis fortæller, at han og hustruen længe havde forsøgt at få børn – men at det var svært.

Da det sidste år lykkedes, var fødslen oveni utrolig hård – og derfor havde parret besluttet, at de ville vente med at forsøge at få endnu et barn. P-piller havde konen dog ikke lyst til at tage.

- Så vi tænkte, at gummi må være nok. Og det er her, katten kommer ind i billedet, fortæller fyren i sit opslag.

- Vores kat er et ondt geni. Jeg tror seriøst, at den lille lodne orange lort er klogere end vores næsten et år gamle barn. Han går i alt, og jeg mener virkelig alt. Ingen dør, skuffe, skab kan stoppe ham, og hvis han ved, hvor noget han vil have er, finder han det. Det er så slemt, at jeg troede, vores hus var hjemsøgt de første uger, efter vi adopterede ham. For hver morgen ville jeg vågne op til, at alle låger og skabe var åbne!, fortæller manden, inden han spørger:

- Så hvordan fuckede jeg det op og lod ham gøre min kone gravid?

Jo, fortæller han:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/efhnfqo.jpg

Lege med ild gør missen sgu også. Foto: Reddit

Derhjemme opbevarede parret kondomerne sammen med vatpindene – og dem var missen svært glad for (altså vatpindene). Så en dag katten fået poterne i de små vattede pinde – og så var der ellers dømt massakre.

- Jeg blev mødt af en horribelt syn af tygget plastikpinde, flosset vat og de guldfarvede kondompakker, der var spredt over hele rummet. På dét tidspunkt tænkte jeg ikke over det, men ryddede bare op og lagde kondomerne på plads, fortæller fyren.

Senere samme aften var der dømt hed hygge med hustruen – og som så mange gange før hapsede manden med nærmest lukkede øjne et kondom fra skuffen.

- Så spoler vi lige tiden et par uger frem til den anden dag, hvor min kone begyndte at klage over kvalme og ømme bryster, fortæller manden.

- Hun havde stadig et par test fra sidste gang, som vi tog for lige at være sikre. Så tog vi én mere efterfulgt af én mere… og én mere… Alle var positive, fortæller fyren.

- Vi lagde hovederne i blød for at finde ud af, hvad der var sket, og så slog det mig lige pludselig: Den forbandede kat!

- Jeg løb over til badeværelsesskuffen, hvor jeg opbevarer kondomerne, og tømte kassen for at besigtige hver enkelt.

Og her gjorde den kommende far til to altså noget af en overraskelse: Flere af kondompakkerne var tygget – ridset – kradset godt og grundigt. Og nu var parret ikke længere i tvivl om, hvorfor hun var blevet gravid. Kondomet havde simpelthen været fuldstændig tygget og kradset i stykker af den flabede mis.

- Jeg kan ikke vente med at fortælle vores kommende søn eller datter, at han/hun kun kom til verden på grund af vores kat!

Sponsoreret indhold