Krimi18. december 2023

Midt i kold krig: Rockere idømt hårde straffe for brutalt overfald

Det koster fire personer med relation til Hells Angels længere fængselsstraffe, at de sidste sommer deltog i et brutalt overfald på et LTF-medlem
Politiet bevogter den ombyggede tekniske skole i Randers, hvor sagen mod Hells Angels rockeres narkosmugling foregår. Politiet frygter at rockerne vil forsøge at likvidere det hollandske vidne Hans Rudolf Poots....
Fire personer med relation til Hells Angels blev mandag dømt for et brutalt overfald på et medlem af den forbudte bande Loyal To Familia.
 Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

TIP OS: Kender du mere til situationen i rocker- og bandemiljøet? Del din viden i en fortrolig mail til patrick@sh.dk

LÆS OGSÅ: Brutalt opgør på åben gade: Knivstukket og tæsket med stump genstand

Fire mænd, som alle har relation til Hells Angels, er mandag morgen blevet idømt længere fængselsstraffe for et brutalt overfald på et medlem af den forbudte bande LTF.

Ifølge politiet er der lige nu en konflikt igang imellem de to parter, som blandt andet holder rockergrupperingens klubhuse lukket landet over.

De fire mænd, som er 26, 28, 31 og 38 år, blev alle idømt tre års ubetinget fængsel og et opholdsforbud omkring HA's tilholdssteder landet over - forbuddet varer fem år fra dom.

Det skriver Ekstra Bladet, som mandag morgen har været til stede i retten.

Overfaldet fandt sted 26. juli 2022 omkring klokken 18.50 på Borups Allé i København.

I forbindelse med overfaldet blev bandemedlemmet knivstukket seks gange i låret og i ballen, ligesom han blev tæsket med en stump genstand. Den forurettede fik kraniebrud og en hjerneblødning efter overfaldet, og var potientielt i livsfare.

Ifølge Ekstra Bladet kunne den hårdt sårede bandekriger ikke huske noget fra overfaldet, da han tidligere på måneden var inde og vidne om overfaldet for retten.

De fire nu dømte voldsmænd har alle nægtet sig skyldige under sagen, og flere af de rockerrelaterede personer valgte efterfølgende at anke dommen til frifindelse eller formildelse af straffen.

Sjældent indblik

Sagskomplekset, som er blevet behandlet over fire dage ved Retten på Frederiksberg, gav på første retsdag et sjældent indblik i en ellers lukket verden.

På en telefonaflytning kunne politiet følge med i, hvordan en AK81'er forklarede over for sin chef, at sagen med LTF-medlemmet nu var 'lukket og slukket'.

Det skyldtes ifølge rockerlærlingen, at der var blevet betalt et beløb til det kraniebrudsramte voldsoffer, og at fejden mellem Loyal To Familia og Hells Angels derfor var slut.

Selv forklarede han dog for retten, at han 'lukkede lort ud' under snakken med sin chef for at beholde sit arbejde.

Sponsoreret indhold