Krimi29. oktober 2019

LIVE: Nu fortsætter sagen mod Britta Nielsen

Britta Nielsen blev torsdag kørt væk fra Københavns Byret i en ambulance, da hun fik et ildebefindende. Tirsdag blev retten så igen udsat.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ambulance_-_britta.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Velkommen til SE og HØRs livedækning af retssagen. Herunder kan du følge retssagen, der begynder 09.30, minut for minut.

Det virker næsten som om der hviler en ond forbandelse over retssagen mod 65-årige Britta Nielsen, der står tiltalt for at have svindlet for næsten 117 millioner danske skattekroner.

Og på programmet var en forklaring fra hovedpersonen selv. Men efter en forsinkelse på 30 minutter trådte retsformanden ud og meddelte, at retsmødet blev udsat til 5. november.

Hun forklarede, at der er brug for yderligere tid til at drøfte spørgsmålet om, hvorvidt straffelovens paragraf 88 skal bruges i sagen. Den bruges i særligt grove sager og kan øge straffen med 50 procent.

Det er den diskussion, der forsinker sagen.

Torsdag og fredag var to dramatisk første dage i retssagen, da den 65-årige svindelmistænkte på første dagen blev kørt væk med en ambulance efter et ildebefindene. Fredag var hun fortsat sygemeldt og retsmødet blev derfor - ligesom i dag - afsluttet tidligt.

Læs med her:

Læs mere om sagen her:

Sponsoreret indhold