Kvinde forsøgt overfaldet af mystisk og uhyggelig mand

Kvinden nåede at tage dette billede af den ukendte og meget skræmmende person.

Kvinden nåede at tage dette billede af den ukendte og meget skræmmende person.

(Foto: Avon and Somerset Police/Handout)

Politiet i den britiske by Claverham, Somerset har de seneste dage ledt efter en sortklædt mand, der torsdag aften sprang frem og forsøgte at angribe en ung kvinde sidst i 20’erne.

Mandag kom det så frem, at politiet har anholdt en ung mand, som de mistænker at stå bag episoden.

Man mistænker, at han mindst 14 gange har forsøgt at overfalde tilfældige borgere.

Det skriver BBC.

Gerningsmanden var iført en sort heldragt i gummi og forsøgte at komme helt tæt på kvinden under episoden, der fandt sted torsdag.

Hun begyndte dog at skrige så højlydt, at manden til sidst valgte at flygte fra stedet.

Inden nåede kvinden dog at tage et foto af den uhyggelige mand, og det billede valgte politiet efterfølgende at offentliggøre i håb om, at det kunne lede dem på sporet af manden.

Det uhyggelige overfaldsforsøg fandt sted torsdag omkring klokken 23.30, da den unge kvinde kom gående på en mørk sti i byen.

Hun slog straks alarm til politiet efter den skræmmende episode, og betjente afsøgte efterfølgende området både med hunde og helikoptere. 

Dog først i dag er den formodede gerningsmand blevet anholdt - han er nu i politiets varetægt.

Politiet havde i kølvandet på episode indsat flere vogne, der patruljerede i området.

Der har været mindst 14 episoder, hvor en sortklædt mand – formentlig identisk med personen fra torsdag aften og også identisk med personen, der blev anholdt mandag – har skræmt borgere i området.

- Vi er opmærksomme på anmeldelser om en mand, der opfører sig mistænksomt i Claverham/Yatton-området. Selv om vi ikke kender motivet for disse hændelser, er det tydeligt, at denne person ønsker at skræmme de mænd og kvinder, han opsøger, udtalte en betjent fra Avon and Somerset Police i weekenden ifølge BBC.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close