Jeanette Ottesen fejrer bryllupsdag med nøgenbillede

Jeanette Ottesen og gemalen Marco Loughran.

Jeanette Ottesen og gemalen Marco Loughran.

Foto: Lars H. Laursen

I dag er det to år siden, at Jeanette Ottesen og Marco Loughran blev gift ved et hemmeligt bryllup i hjertet af København.

Det fejrer Jeanette Ottesen på en helt speciel måde. 

På Instagram deler hun nemlig et billede af sig selv og gemalen. Jeanette er helt nøgen på billedet, der er taget, da hun var gravid med datteren Billie-May. 

- Nothing else matters, skriver svømmeren til billedet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Jeanette Ottesen og Marco Loughran blev gift på en smuk julidag i hjertet af København.

Det fortalte hun om på sin blog kort tid efter vielsen. 

- Vielsen fandt fandt sted i Amaliehaven, nede i den ene ende hvor vi havde det hele for os selv, helt perfekt! Vi blev viet af den sødeste foged fra Københavns kommune, som sagde nogle vidunderlige og konstruktive ord til os, og så bagte solen ned på os medens vi sagde vores Ja’er, skrev Jeanette på bloggen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

A post shared by Jeanette Ottesen (@jeanetteottesens) on

Faktisk var det ikke planen, at parret skulle have været gift på netop den dag, men graviditeten med datteren Billie-May kom i vejen for planerne.

- Marco og jeg blev forlovet i december måned sidste år og planen var at vi skulle giftes engang i Maj 2018. Men, så var det jo at jeg blev gravid, og vi blev jo overlykkelige, men det ændrede også bare planerne en lille bitte smule, for til maj næste år har vi en lille bebs på kun 4 måneder og på det tidspunkt, eller lidt før måske, skal der vel også være en barnedåb…? and I could keep going. Så, vi besluttede at fremskynde tingene en smule, og så blev vi sgu gift igår, skrev Jeanette på sin blog dagen efter brylluppet i 2017.

Følg med i stjernernes liv! Køb et abonnement på SE og HØR

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close