Krimi19. september 2023

Købte Nicklas Bendtners Porsche: Overvejer at sælge den tilbage

I sidste uge blev Nicklas Bendtners bil solgt på auktion, men nu overvejer bilforhandler at sælge den tilbage til den tidligere fodboldspiller
Nicklas Bendtner er flere gange blevet taget i at køre uden gyldigt kørekort, og derfor fik han sidenhen konfiskeret sin dyre Porsche. 
Nicklas Bendtner er flere gange blevet taget i at køre uden gyldigt kørekort, og derfor fik han sidenhen konfiskeret sin dyre Porsche.
 Foto: Dan Mariegaard

Indehaveren af H-biler, Henrik Petersen, kender den anonyme investor og har derfor den dyre Porsche stående i sin forretning.

Men selvom Nicklas Bendtner tidligere har forsøgt at få Porschen tilbage, så fortæller Henrik Petersen til Ekstra Bladet, at de ikke har hørt fra den tidligere fodboldspiller.

- Nej, ikke endnu. Og jeg ved heller ikke, om han har den slags penge. Vi har da overvejet at kontakte ham. Det kan da godt være, vi gør det, fortæller han til mediet og tilføjer:

- Det kunne være grineren over for den danske stat med et billede af ham ved bilen: 'Så fik jeg den tilbage'.

Ifølge bilforhandleren bliver det ikke ligefrem let at sælge en bil i den prisklasse - men bilens sjove historie gør det hele værd.

Direktøren for auktionshuset, Kim Davidsen, har dog tidligere fortalt, at interessen for auktionen var rekordhøj.

Sponsoreret indhold