Krimi6. oktober 2020

"Jeg nægter at være på fødestuen, når min kone føder"

En mand fortæller, hvordan han nægter at være til stede, når hans kone føder. – Jeg ved, det lyder frygteligt, men det er ikke, hvad I tror, fortæller manden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/foedsel.jpg
 (Modelfoto: MEGA)

– Jeg ved, det lyder frygteligt, men det er ikke, hvad I tror.

Sådan indleder en anonym mand sin historie, der kort fortalt handler om, at han nægter at være til stede, når hans kone føder.

Det er på det sociale medie Reddit, at manden fortæller sin historie – og ikke mindst spørger ind til, om det er ham, der er røvhullet – eller hans højgravide hustru.

Manden fortæller indledningsvis, at de har været gift i tre år, og at han blev ovenud lykkelig, da konen i januar afslørede, at hun var gravid.

- Men en dag smed hun bomben og afslørede, at barnet ikke var mit. Jeg var knust.

- På det tidspunkt var hun seks måneder henne, og jeg havde ikke lyst til at lade hende gå gennem alt det juridiske i forbindelse med en skilsmisse.

- Det lød til, at barnets far var skredet, da han hørte, at min hustru var gravid. Jeg fortalte hende, at jeg ville skilles, når hun havde født og gjorde det klart, at vores forhold ikke kunne reddes. Hun sagde, at hun stadig elskede mig, og at vores forhold kunne reddes, fortæller manden.

Han var dog ikke enig og holdt fast i, at han ville skilles, så snart hun havde født.

Til sidst var hustruen også indforstået med, at forholdet var forbi.

- For et par dage siden bad hun mig om at være på fødestuen, når hun føder, fordi hun gerne ville have min støtte. Jeg nægtede igen og sagde til hende, at hun kunne spørge sin mor om at være der.

- Hun fortalte det til sine forældre, og nu har de skrevet og ringet frem og tilbage til mig for at få mig til at ændre mening, og de er endda gået så langt som til at kalde mig ond, fortæller manden, inden han til slut spørger:

- Er det mig, der er røvhullet for at nægte at være på fødestuen?

Hvad mener du? Bør manden være med til fødslen? Deltag i debatten herunder.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold