Krimi20. december 2023

I dag skal Dennis Knudsen for retten: – 'Klappen gik ned'

Den celebre frisør Dennis Knudsen gik i sommer amok på færgelejet i Aarhus – onsdag starter sagen mod ham, hvor han blandt andet er tiltalt for grov vold
Onsdag tager Dennis Knudsen, 60, plads på anklagebænken ved Retten i Aarhus. Her risikerer han blandt andet at miste sit kørekort og sin Audi Q7.
Onsdag tager Dennis Knudsen, 60, plads på anklagebænken ved Retten i Aarhus. Her risikerer han blandt andet at miste sit kørekort og sin Audi Q7.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Ansatte modtager psykologhjælp efter Dennis Knudsens færgedrama

– Mit bristepunkt var nået. Jeg var så presset. Klappen gik simpelthen ned.

Sådan lød det fra kendisfrisøren Dennis Knudsen til SE og HØR, efter han 28. juli i år gik amok på færgelejet i Aarhus, hvor han oprindeligt skulle have været med Molslinjen.

Men sådan gik det som bekendt langt fra.

I stedet endte Knudsen med at overfuse flere medarbejdere på færgelejet, ligesom han flåede flere computere på gulvet på et nærtliggende kontor – fordi han var ankommet for sent til færgen, og i øvrigt havde lovet sine tre unger røde pølser og derfor ville ombord på Molslinjen.

Det har nu resulteret i en alvorlig straffesag, hvor den celebre frisør kan ende med at blive smidt bag tremmer.

Onsdag klokken 9 tager den 60-årige far til tre så plads på anklagebænken ved Retten i Aarhus i et sandt juledrama, hvor der er flere ting på spil.

Han er nemlig blevet tiltalt for hærværk af to omgange, grov vold og populært kaldt vanvidskørsel.

Ender Dennis Knudsen med at blive dømt, risikerer han at blive smidt bag lås og slå. Så galt mener hans forsvarer, Mette Grith Stage, dog ikke, at det skal gå.

Derudover risikerer han også at få frataget sit kørekort, ligesom hans Audi Q7 til 1,2 millioner kan ende med at blive statens ejendom. Allerede nu er både kørekort og bil inddraget af politiet.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-19/200723rs-dennis-knudsen-52-1.jpg
Dennis Knudsen sammen med sine tre børn, som sad på bagsædet af bilen under episoden 28. juli. Til venstre i billedet ses frisørens Audi Q7, som han risikerer at få konfiskeret.
 Foto: René Schütze

Kørte ind i medarbejder

I anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i, står der, at Dennis Knudsen 28. juli 'med lav hastighed' kørte ind i en medarbejder på færgelejet.

Derfor er han tiltalt for grov vold – subsidiært fareforvoldelse. Det vil sige, at kan anklagemyndigheden ikke dømme frisøren for grov vold, vil de gå efter at få ham dømt for fareforvoldelse.

Han ødelagde også flere computere på det kontor, hvor han overfusede og skubbede til flere medarbejde.

Der er afsat halvanden retsdage til sagen, der forventes at falde dom torsdag.

SE og HØR følger sagen live fra Retten i Aarhus.

Sponsoreret indhold