Krimi25. oktober 2019

Hundehvalp mistede næsten sin tunge i legetøj: Nu advares alle

En lille labrador-hvalp var tæt på at miste tungen, efter den lille hund fik sin tunge i klemme i et stykke gummilegetøj. Nu advarer hvalpens ejere alle andre om at passe på deres firbenede ven
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hund_front_6.jpg
 (Foto: Privat/Foxhall Veterinary)

Et britisk par sender nu en desperat advarsel til alle hundeejere, efter deres elskede lille hvalp nærved mistede sin tunge på grund af et stykke gummilegetøj.

Helen og James Hartley, fra Lincoln, fortæller til flere britiske medier, hvordan de fandt deres lille Labrador-hvalp Poppy med en fuldstændig ødelagt tunge.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-10-24_kl._13.31.57.png
 (Foto: Privat/Foxhall Veterinary)

Lille Poppy måtte syes i tungen efter ulykken med en gummibold. Foto: Privat

De havde ladet den lille hund lege alene med et stykke gummilegetøj – og uden parret opdagede det, endte lille Poppys tunge med at sidde fast i bolden.

Tungen endte med at være så ilde tilredt, at Poppy måtte til dyrlægen og på operationsbordet. Her lykkedes det lægerne at få syet tungen sammen igen og få styr på den voldsomme hævelse.

Imens fortæller dyrlægerne nu, hvad der præcis gik galt i et forsøg på at advare alle andre hundeejere – og ikke mindst gøre alle opmærksomme på, at man ikke skal lade sin hund ude af syne, når den leger med legetøj.

Det var en gummibold med huller, der var skyld i Poppys forfærdelige skade på tungen. Ved et uheld fik den lille hvalp nemlig sin tunge i klemme i bolden – og tungen så sad godt fast, at iltgennemførslen til tungen blev afbrudt, så den hævede voldsomt op.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2019-10-24_kl._13.31.46.png
 (Foto: Privat/Foxhall Veterinary)

Den lille hund legede alene, da den fik tungen fast i bolden. Foto: Privat

Det er nu en måned siden, at Poppy fik tungen fast i bolden, og heldigvis er den lille labrador på vej tilbage i topform.

- Vi er glade for at kunne fortælle, at Poppys tunge næsten er helet nu, hun bruger sin tunge normalt til at drikke og spise, og hun kan stadig også give masser af kys, siger en dyrlæge fra Foxhall Veterinary Clinic ifølge det britiske medie The Mirror.

Herunder kan du se billederne.

Vi gør opmærksom på, at billederne kan virke voldsomme!

Hunden Poppy

Sponsoreret indhold