Krimi1. november 2019

Hjernedød pige redder tre menneskers liv

Forestil dig at skulle sige farvel til din lille baby - velvidende om, at du aldrig nogensinde skal se din lille guldklump igen. Det blev på ulykkeligvis virkelighed for Megan og Poul Sobolik, da de skulle sige farvel til deres blot ét år gamle datter, Coralynn. Alligevel havde de overskud til at tage en rørende beslutning
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/58671912_407379929842005_4131241154106621952_n.jpg
 (Foto: Privat/Facebook)

Af Josephine Amalie Oreskov Pedersen

Da Coralynn var et år gammel, besluttede hendes forældre, Megan og Poul, at tage på hospitalet med hende, fordi hun havde svært ved at trække vejret.

Lægerne vurderede, at den lille pige skulle overføres til et andet hospital, men på vejen skete en ufattelig tragedie: Lige for øjnene af hendes mor, far og bedstemor stoppede Coralynns hjerte med at slå.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/57604399_403257586920906_5432015481949126656_n.jpg
 (Foto: Privat/Facebook)

Lille Coralynn får et kys af sin elskede mor. Foto: Privat/Facebook

Det tog lægerne 25 minutter at bringe Coralynn til live igen, og derefter blev hun fragtet til Mayo Clinic Hospital i den amerikanske by Rochester.

Det var her, at lægerne opdagede, at den lille pige havde fået en hjerneskade. Efter to dage modtog forældrene, Megan og Poul, den tragiske nyhed om at deres lille baby var hjernedød.

- Jeg faldt ned på mine knæ, grædende, mens jeg gentog ‘nej, nej, nej, Gud, nej’. Jeg var følelsesløs, men stadig følte jeg mig uendeligt tom indeni, fortæller Megan ifølge Lessons Learned.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/58671912_407379929842005_4131241154106621952_n.jpg
 (Foto: Privat/Facebook)

Midt i sorgen over at have mistet deres blot et år gamle datter tog forældrene en rørende beslutning. Foto: Privat/Facebook

De kunne iagttage deres smukke datter ligge helt stille og bleg i hospitalsengen. Det lignede, at hun sov, men de vidste, at hun aldrig nogensinde ville vågne igen.

De ulykkelige forældre tog derefter en beundringsværdig beslutning.

- Vi vidste, at hun aldrig nogensinde ville vågne, og hun var helt væk mentalt. Alligevel vidste vi, at vores lille pige ville have ønsket, at hendes organer skulle doneres for at redde andres liv.

Artiklen fortsætter under videoen...

Vidunderlige lille Coralynn blev kørt gennem hospitalet, omringet af familie og hospitalets rørte personale, mens de alle sang “Amazing Grace”.

Coralynns mor, Megan, havde holdt den lille piges hånd hele vejen, og nu skulle hun sige farvel til sin elskede datter.

- Du redder tre menneskers liv. Jeg elsker dig for evigt. Du er det bedste, der nogensinde er sket for mig, afsluttede sønderknuste Megan med at sige til sin smukke datter.

En 1-årig lille dreng fik Coralynns hjerte, hendes lever fik en 1-årig pige, og hendes nyrer reddede en 41-årig kvindes liv.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/pige.jpg
 (Foto: Privat/Facebook)

Efter Coralynn blev erklæret hjernedød, valgte forældrene, at hendes organer skulle doneres. Foto: Privat/Facebook

Coralynns familie er evigt stolte af, at Coralynns minde vil leve videre, og at deres fantastiske datter har reddet tre menneskers liv.

- Uanset om det er din mor, bror eller dit barn, så har du et valg om at lade mindet om din elskede leve videre. Coralynn tog herfra som en engel, og vi ved at hun ville have været lykkelig over at kunne tre andre. Vi elsker dig, Coralynn!

Sponsoreret indhold