Kendte5. oktober 2016

Rørende billede gemmer på TRAGISK historie

En irsk familie oplevede den største sorg, da de for omkring seks måneder siden mistede deres datter ved fødslen. Midt i sorgen har familien valgt at dele et billede, hvor storesøster krammer sin dødfødte søster
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/imelda_og_gloria.jpg
 (Foto: Dublin Live)

Det skulle have været et af deres livs lykkeligste øjeblikke.

I stedet ramte den største sorg Kathriona og Anthony.

For et halvt år siden mistede parret fra Dublin deres datter Gloria. Den lille pige døde under fødslen og efterlod forældrene i deres livs største sorg.

Parret har i dag – omkring et halvt år efter det tragiske dødsfald – valgt at dele et rørende billede.

Billedet viser den dødfødte Gloria i armene på sin storesøster Imelda på to år.

Lille Imelda havde gennem hele graviditeten glædet sig til at blive storesøster – og derfor var det vigtigt for forældrene Kathriona og Anthony, at deres datter fik mulighed for at sige ordentlig farvel og give sin lillesøster et kram.

Det irske forældrepar håber, at billedet kan være med til at fjerne det tabu, der ofte følger i kølvandet på sådan et tab.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/imelda_og_gloria.jpg
 (Foto: Dublin Live)

Imelda sammen med sin dødfødte søster Gloria. Foto: Dublin Live

De håber, at billedet kan være med til at få andre i samme tragiske situation til at åbne op og tale om sorgen og tabet – og selv om det synes svært.

- Det er stadig svært for os, men at tale med venner og familie hjælper. For år tilbage ville sådan et dødsfald være noget, vi fejede ind under gulvtæppet og ikke talte om, fortæller Anthony, 35, til det irske medie Dublin Live.

Forældreparret havde ingen idé om, at der var en tragedie på vej, da 34-årige Kathriona gik i fødsel 28. april i år.

Men da jordemoderen undersøgte Kathriona og den ufødte pige, stod det hurtigt klar, at den lille piges hjerte ikke slog – og at hun var død.

Kathriona fødte datteren Gloria naturligt – og bagefter tog forældrene og storesøster Imelda sig god tid til at sige ordentlig farvel til Gloria.

De krammede pigen, og de fik taget en række billeder af dem sammen. Blandt andet billedet, hvor Imelda krammer sin dødfødte søster.

- Det var så forfærdeligt at forsøge at forklare vores anden datter Imelda, hvad det var, der var sket, for hun havde været så involveret i at hjælpe Mor, mens hun var gravid, fortæller parret til det irske medie.

Alligevel er parret dog glade for, at de brugte så meget tid på at lade storesøster sige ordentlig farvel.

Sponsoreret indhold