Krimi15. juli 2020

Heroisk dreng redder lillesøsters liv - men hans ansigt er ødelagt

En heroisk dreng reddede sin lillesøster fra at blive skambidt af en hund – men pådrog sig selv svære kvæstelser i ansigtet som følge af sin heltemodige indsats
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridger_walker.jpg
 (Foto: Instagram Nicole Walker)

En seksårig dreng trodsede frygt og fare, da han i sidste uge gik imellem sin søster og en arrig hund.

Hans heltemodige indsats reddede formentlig den lille pige fra at blive alvorlig bidt af hunden. Men den heltemodige indsats betød desværre også, at drengen selv pådrog sig svære skader.

6-årige Bridger Walker fra den amerikanske delstat Wyoming blev således voldsom bidt i venstre side af ansigtet, da den arrige hund angreb.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/bridger_walker2.jpg

Bridger sammen med lillesøsteren, som han på heroisk vis reddede fra hunden. Foto: Instagram

Den lille dreng måtte efterfølgende lappes sammen af en erfaren plastikkirurg, der lukkede det voldsomme bidsår i ansigtet med omkring 90 sting.

Bridger Walker vil formentlig altid bære synlige ar efter angrebet.

- Den 8. juli reddede min seksårige nevø Bridger sin lillesøsters liv ved at gå imellem hende og en angribende hund. Efter at være blevet bidt flere gange i ansigtet og hovedet greb han sin lillesøsters hånd og løb afsted med hende for at beskytte hende. Han sagde senere, at ”Hvis nogen skulle dø, burde det være mig”, fortæller hans tante i et opslag på instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridger_walker.jpg
 (Foto: Instagram Nicole Walker)

Bridger Walkers ansigt er voldsomt skamferet efter angrebet. Foto: Instagram

Her delte tanten – Nikki Walker – billeder af Bridger både før og efter angrebet. Og så taggede hun flere verdensstjerner, der efterfølgende har sendt ønsker om god bedring til den lille dreng.

Desuden skriver tanten, at familien – og heller ikke Bridger – bærer nag overfor hundens ejere,

- Jeg vil også gerne tilføje, at hundens ejere er fantastiske folk, der kun har været sød ved Bridger og hans familie. Vi føler intet had mod dem overhoved – faktisk er kærligheden mellem vores familier kun vokset.

Sponsoreret indhold