Krimi13. juli 2020

1-årig pige død: Bidt ihjel af hunde

En blot 1-årig pige har mistet livet, efter hun blev angrebet og bidt af hunde til en fest hos et vennepar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-07-13_kl._09.55.03.png
 (Foto: GoFundMe)

En fest i den amerikanske delstat Illinois endte sidste søndag i en ubegribelig tragedie for et amerikansk forældrepar.

Her mistede de deres blot 17 måneder gamle datter Marley Wilander, der på grusom vis blev angrebet og bidt ihjel af nogle hunde til festen, der blev holdt hos nogle venner.

Det skriver det amerikanske medie People.

Den blot 17 måneder gamle pige befandt sig i en kravlegård på husets førstesal, mens hendes forældre og venner fejrede 4. juli-dagen nedenunder.

På et tidspunkt lykkedes det – på endnu ukendt vis – et par af vennernes pit bulls-mix at komme ud af det kælderrum, de befandt sig i. Herefter søgte hundene mod husets førstesal, hvor den lille pige altså befandt sig.

Det var husejeren, der senere hørte larm fra førstesalen. Da vedkommende gik derop, fandt han hundene i gang med at bide lille Marley.

Det lykkedes husejeren at få hundene vristet væk fra Marley, og en ambulance blev tilkaldt. Ifølge det amerikanske medie havde den lille pige ”bidmærker over hele kroppen”.

Hun blev hastet på hospitalet, hvor hun kort efter døde af sine kvæstelser.

- Marley var den smukkeste lille pige. Marley elskede livet, og alt hun kunne opleve, skriver hendes knuste forældre i en indsamling på GoFundMe, der nu er blevet oprettet.

De to hunde er efterfølgende blevet indleveret til myndighederne. Der er ingen sigtelser i den tragiske sag.

Sponsoreret indhold