Krimi 1. marts 2019

Hemmelige beskeder afsløret: Sala fik tilbudt andet fly

Nu er det kommet frem, at den unge fodboldstjerne Emiliano Sala, der døde på tragisk vis i et flystyrt, faktisk blev tilbudt et andet fly kort før ulykken
(Foto: MEGA)

Emiliano Sala styrtede ned med et lille privafly, da han den 21. januar var på vej til sin nye klub Cardiff. 

Det er tidligere kommet frem, at den unge angrebsspiller var nervøs ved at flyve med det lille, privatejede fly, som var arrangeret af den tidligere topagent Willie Mckay. 

Flere medier har tidligere skrevet, hvordan det lykkedes Sala at sende en sidste WhatsApp-lydbesked til sine venner før ulykken, der kostede ham livet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Emiliano Salas lig blev fundet i flyvraget (Foto: MEGA) 

På lydfilen kan man høre flyets motor køre i baggrunden, mens man kan høre Sala sige:

- Jeg er ombord på et fly, som virker til at være ved at falde fra hinanden. Jeg er på vej til Cardiff nu, vildt, og i morgen er vi igen på vej. Jeg skal træne med mit nye hold, fortalte Sala, inden han med bekymret stemme tilføjede: 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hvis I ikke hører noget inden for en halvanden time, ved jeg ikke, om de burde sende nogen for at lede efter mig. Jeg er ved at blive bange. 

Sala og hans pilot lettede fra Nantes i Frankrig med kurs mod Cardiff i et lille fly af typen Piper FA-46.

Det er tidligere kommet frem, at flyet brugte ikke mindre end fire forsøg på at komme i luften. 

Fik tilbudt andet fly

Nu er der så nyt om tiden op til den skæbnesvangre afgang. Nu skriver flere engelske medier, at Sala faktisk fik tilbudt at tage med et andet, almindeligt fly. 

Private sms-beskeder, som blandt andet The Sun vedlægger, viser,  hvordan Sala dog takkede nej til flyet, fordi Willie McKay allerede havde booket det skæbnesvangre fly.

I sms'erne fremgår det, at Sala på høfligste vis afviste at tage det andet fly. 

Dette kommer i kølvandet på, at Mckay har beskyldt den engelsk klub for at 'efterlade' Sala 'på 'hotellet for at klare og arrangere rejsen selv'. 

Og det var angiveligt derfor, de arrangerede det private fly. 

Beskyldninger

De beskyldninger afviser Cardiff. De skriver i en udtalelse, at de var i gang med at lede efter et fly til Sala, men stoppede, da de fandt ud af, at der allerede var arrangeret et. 

Salas lig blev fundet i sidste måned, men piloten, som var den eneste i flyet udover Sala, er stadig savnet.

Den unge angriber var netop blevet solgt til den Walisiske klub Cardiff for den højeste sum i klubbens historie, da hans fly altså forsvandt sporløst. 

Sammen med piloten fløj han fra Nantes, hvor han havde sagt farvel til sine gamle holdkammerater, men landede altså aldrig på destinationen. 

Sponsoreret indhold