Nyheder 4. februar 2019

Fodboldstjernes nedstyrtede fly fundet: Nu taler familien

Vragdelene fra det fly, som skulle have bragt den argentinske fodboldstjerne Emiliano Sala til Skotland, blev i går fundet i den Engelske kanal
(Foto: MEGA)

Efter knap to ugers uvished fik stjernefodbolspiller Emiliano Salas families den nyhed, som de havde frygtet. 

Den engelske stjernefodboldspiller Emiliano Sala har været forsvundet i to uger. Han forsvandt på et fly på vej til sin nye klub i Skotland. 

Men nu er flyet, som skulle have bragt ham til Cardiff, altså fundet i den Engelske Kanal. 

Flyet blev fundet efter Emilianos familie og kollega Lionel Messi indsamlede 325.000 £ (svarende til 2,8 millioner kroner) til en privat eftersøgning. 

Eksperter tror, at flyet var intakt, da det styrtede ned i den engelske kanal. 

Det var en knust far til den 28-årige argentinske Premier League-spiller, Horace Sala, der gik på den argentiske tv-kanal Cronia Tv. 

- De fortalte mig som dagene gik, at der ikke var noget nyt om flyet eller Emiliano. 

Det vides stadig ikke, om Sala og piloten er i vraget, da det endnu ikke er blevet bjærget. Men nyheden om fundet af flyet har rystet Salas familie. 

 

 

- Jeg kan ikke tro det. Det er en drøm. En dårlig drøm. Jeg er desperat, sagde faren videre til tv-kanalen. 

David Mearn har ledet den privat eftersøgning og udtalte i går, at: 

- Flyet er blevet fundet af mit personale. 

- Familien er blevet informeret. Det er det bedste resultat, vi overhovedet kunne forvente, men det er sønderknussende nyheder for familien. 

- Emiliano Sala og David Ibbotsons familie er blevet informeret af politiet. AAIB (eftersøgningsholdet red.) vil komme med en udtalelse i morgen. I aften er vores tanker alene hos Emiliano og Davids venner og familie, skrev eftersøgningslederen på twitter. 

Den unge angriber var netop blevet solgt til den Walisiske klub Cardiff for den højeste sum i klubbens historie, da hans fly mandag for to uger siden forsvandt sporløst. 

Sammen med piloten fløj han fra Nantes, hvor han havde sagt farvel til sine gamle holdkammerater, men landede altså aldrig på destinationen i Cardiff. 

Ingen har hørt fra hverken piloten eller Sala siden, og med fundet af flyet er håbet om at finde Sala og piloten i live altså blevet slukket. 

Sponsoreret indhold