Nyheder23. januar 2019

Ronaldo svines til efter billede: - Den idiot

Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo bliver sablet ned på de sociale medier, efter han lagde et billede op af sig selv i sit privatfly. Det er specielt angriberens dårlige timing, som får folk op i det røde felt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ronaldo_ronaldo_.jpg
 Foto: MEGA

Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo er i den grad kommet i modvind for et billede, som på enhver anden dag formentlig havde været harmløst.

Men det er netop fodboldlegendens timing og manglende situationsfornemmelse, der har fået folk til at flokkes ved tastaturerne.

Billedet er en selfie taget ombord på et privatfly, hvor den portugisiske angriber i den grad flasher colgate-smilet. Han er på vej hjem til sin italienske klub Juventus efter at have afsluttet en længerevarende skattesag i Madrid.

Men billedet kommer oven i den tragiske flyulykke, der formentlig har kostet fodboldspileren Emiliano Sala livet - en tragedie der har rystet hele fodboldverdenen.

- Det er ikke dagen for dette tweet. Det er det virkelig ikke, skriver tv-kommentatoren og tidligere fodboldsspiler Gary Linker på Twitter.

Og han bliver bakket op af en horde af mennesker på det sociale medie.

- Samme dag som en spiller forsvinder på en flyvetur til sin fodboldklub, hvor han skulle underskrive kontrakten, poster den idiot et billede af sig selv ombord på et privatfly efter at være sluppet for fængsel, fordi han er rig. Klasse, skriver Duncan Wright, der er journalist på The Sun.

En anden bruger spørger bare om fodboldspilleren overhovedet har nogen klasse, flere undrer sig bare over fodboldspillerens timing, mens andre bruger hashtagget PrayForSala.

28-årige Emiliano Sala var netop blevet solgt til den Walisiske klub Cardiff, for den højeste sum i klubbens historie, da hans fly i mandag aften forsvandt.

Det er endnu uvist, hvad der er sket, da flyet ikke er blevet fundet, men ingen har hørt fra hverken Sala eller piloten siden mandag aften omkring klokken 20.30, og det vurderes derfor, at chancen for at finde dem i live er meget lille.

Sponsoreret indhold