Gjorde uhyggeligt fund i stewardesses trusser

(Foto: Australian Border Police)

En malaysisk stewardesse skal tilbringe de næste mange år bag tremmer, efter man fandt pakker med heroin gemt i hendes trusser og bh.

Det skriver det australske medie News.

Den 40-årige stewardesse Zailee Hana Zainal har forklaret, at hun begyndte at smugle stofferne i sit undertøj i et desperat forsøg på at kunne dække datterens hospitalsregninger.

Artiklen fortsætter under billedet...

Efter hun blev pågrebet, tog politiet dette foto, der viste, hvordan hun havde smuglet stofferne. Foto: Australian Border Police

Først havde familien forsøgt at sælge tupperware og andre køkkenredskaber, men det gav dem ikke penge nok. I et sidste forsøg skrev familien derfor ud til en række familie og venner, hvorefter de blev kontaktet af en mand, der overtalte hende til at smugle stoffer.

I retten, hvor den 40-årige stewardesse for kort tid siden blev idømt ni år og seks måneders fængsel, kom det frem, at hun nåede at smugle heroin flere 20 gange, før hun blev opdaget.

Hver gang havde hun haft en mængde heroin i trusserne og bh’en, der kunne sælges på gaden for omkring $1700 AUD, svarende til cirka 7.500 danske kroner.

Artiklen fortsætter under billedet...

De små pakker heroin blev konfiskeret. Foto: Australian Border Police

I retten kom det også frem, at Zailee Hana Zainal havde brugt tre måneder derhjemme på at blive ”fortrolig med at have pakker” i sine trusser, før hun første gang fastgjorde pakkerne til sin krop og tog på arbejde hos flyselskabet Malindo Air.

Zailee Hana Zainal blev anholdt 6. januar 2019 og har altså nu modtaget sin dom.

Som følge af de tragiske omstændigheder omkring den syge datter kan Zailee Hana Zainal om fire år – når hun har afsonet halvdelen af sin straf – anmode om at blive løsladt.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close