Krimi10. juli 2024

Forældre døde i trafikulykke: Samler ind til efterladte børn

Flere tusinde mennesker har allerede meldt sig ind i gruppen, der vil samle penge ind til de to børn, der lørdag fik revet fundamentet væk under dem
Dødsulykken skete tidligt lørdag morgen.
Dødsulykken skete tidligt lørdag morgen.
 Foto: presse-fotos.dk

Lørdag morgen mistede to børn deres forældre, da de havnede i centrum af en voldsom trafikulykke på Hillerødmotorvejen.

Og nu har to personer så gået sammen for at samle penge ind til de to børn på 14 og 10 år.

Bag initiativet er Elisabeth Fossheim, der selv er mor til to og bor i Hillerød samt Jonas Patell Andersen fra Nyborg.

- Det er så tragisk, at man kan miste alt på et splitsekund. Det er bare ikke til at bære, siger Jonas Patell Andersen til Sjællandske Nyheder.

De to har altså oprette en gruppe på Facebook, der hedder "Indsamling til 2 trafikofre: Pige på 14 og dreng på 10".

'"Alle der kan og vil hjælpe med at donere er velkommen! Det giver ikke deres forældre eller lykke tilbage, men måske vi kan give dem noget andet med økonomisk værdi. Store som små bidrag kan til sammen gøre en stor forskel", står der i Facebookgruppen.

Børnene kørte lørdag morgen med deres forældre på Hillerødmotorvejen i deres lille sorte Hyundai, da de med stor kraft blev ramt af en 33-årig mand i en hvid BMW.

Forældrene, der sad på forsædet, mistede livet. Ligesom også føreren af den hvide BMW døde på stedet.

Børnene på bagsædet overlevede dog dødsulykken, men blev hastet til hospitalet med bækkenbrud, lårbensbrud og kom i respirator.

De er begge udenfor livsfare.

"Tanken er at de kan bruge pengene på eks.: Skoleudstyr, bøger, pc, tøj, sko, transport, lidt forkælelse, ferier, opsparing til fremtidig bolig, indskud, medicin mm.", står der videre på siden for indsamlingen.

Der er endnu ikke kommet donationer ind, da indsamlingen skal godkendes hos indsamlingsnævnet. Der kan gå op mod 14 dage, men allerede nu er der mange mennesker der følger gruppen.

Sponsoreret indhold