Krimi15. april 2021

Far raser: Min hustru giver vores 2-årige datter makeup på

En far fortæller, at hans hustru gentagne gange har givet deres toårige datter makeup på. Nu spørger han, om han er i sin ret til at være rasende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour538770.jpg
 (Modelfoto: MEGA)

Mange kvinder elsker at bruge makeup både til hverdag og til fest.

Én kvinde nøjes dog ikke med at bruge sminken på sig selv – hun har nemlig også givet sin blot toårige datter makeup på.

Det fortæller en frustreret mand og far, der nu spørger, om han er i sin gode ret til at være rasende.

Det er på det sociale medie Reddit, at den anonyme ægtemand og far deler sit dilemma.

- Min hustru elsker kosmetik. Hun øver sig meget og siger, at hun endda har tænkt på at blive kosmetolog.

- Men på det seneste har hun haft lyst til at øve sig med makeup på ”Z” (deres baby, red.), hvilket jeg er noget skeptisk overfor, men ikke tænkte så meget over, så længe det ikke var fuld makeup eller hver dag. Det gik hun med til.

Men nu har manden opdaget, at hans hustru ikke har holdt sit ord.

En dag opdagede han nemlig, at hans toårige datter havde fået et slemt udslæt i ansigtet. Lægen fortalte, at det var eksem, som datteren nok har udviklet på grund af makeuppen.

- Jeg konfronterede hende og forlangte, at hun fortalte, hvad hun havde puttet i Z’s ansigt. Hun indrømmede, at det var fuld krigsmaling, mens jeg var på arbejde, og at de endda gik i parken, så andre kunne se hendes talent. Jeg kaldte hende sindssyg og uansvarlig, fordi vores datter nu har eksem, og fordi hun brød vores aftale.

- Hun blev sur på mig, fordi jeg kaldte hende uansvarlig og rasede mod mig, fordi hun kun gjorde det for at gøre Z smuk, og fordi hun ønsker, at Z får samme passion for makeup, som hun selv har, fortæller manden, inden han til slut spørger:

- Så nu vil jeg lige høre, om jeg er et røvhul ved at kalde min kone for uansvarlig?

Du kan give dit svar herunder.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold