Far begik tragisk fejl: - Mine babyer er døde! Jeg har dræbt mine babyer!

Juan Rodriguez og hans hustru mistede fredag deres tvillinger på et år, efter manden glemte dem i bilen og tog på arbejde.

Juan Rodriguez og hans hustru mistede fredag deres tvillinger på et år, efter manden glemte dem i bilen og tog på arbejde.

(Foto: Privat)

En far fra New York kunne ikke andet end fremstamme ”Mine babyer er døde! Jeg har dræbt mine babyer!”, da han en fredag i juli 2019 gjorde en gruopvækkende opdagelse.

Faderen, der er tidligere soldat, havde glemt at aflevere sine 1-årige tvillinger i daginstitutionen, inden han tog på arbejde på et hospital i den amerikanske storby.

Først otte timer senere – da han sad i sin bil igen – opdagede han sine to tvillinger, Luna og Phoenix, døde på bagsædet.

Efterfølgende blev faderen, den irakiske krigsveteran Juan Rodriguez, 39, sigtet for to tilfælde af uagtsomt manddrab.

Det skriver People.

Den 27. juli - dagen efter den tragiske ulykke - blev den knuste far løsladt mod en kaution på $100.000. Inden havde han grådkvalt erklæret sig ikke skyldig i sigtelserne.

Under grundlovsforhøret kom det frem, at faderen med egne ord troede, at han havde afleveret sine børn i institutionen som vanligt.

Artiklen fortsættter under billedet...

Juan Rodriguez og hans hustru mistede fredag deres tvillinger på et år, efter manden glemte dem i bilen og tog på arbejde.

Tragedien fandt sted fredag, da Juan ved en fatal fejl glemte sine tvillinger i bilen. Foto: Privat

- Jeg havde fuldstændig glemt det. Mine babyer er døde! Jeg har dræbt mine babyer!, lød det sønderknust fra faderen, da han blev konfronteret af politiet kort efter fundet.

Den tragiske sag fandt sted fredag den 26. juli 2019, da Juan Rodriguez var på vej på arbejde på Bronx hospital, hvor han arbejder som socialrådgiver.

Han afleverede ifølge New York Post sin 4-årige søn som planlagt, men glemte altså sine tvillinger på et år i bilen.

Først da han otte timer senere vendte tilbage til bilen – omkring klokken 16 – gik den grufulde sandhed op for ham, og han slog alarm.

En tilkaldt læge kunne dog konstatere, at begge tvillinger var døde.

Deres kropstemperatur var ifølge det amerikanske medie på fatale 42 grader.

Juan Rodriguez kone Marissa har fortalt til People, at hun støtter sin mand midt i tragedien.

- Dette er mit værste mareridt. Alt, jeg foretager mig, bringer mig minder om mine søde, intelligente, smukke babyer, og jeg er stadig i fornægtelse. Selv om jeg er mere knust, end jeg troede mulig, elsker jeg stadig min mand, fortalte Marissa i juli og tilføjede:

- Han er en god person og en fantastisk far, og jeg ved, at han aldrig kunne finde på at skade dem med vilje. Jeg vil aldrig komme mig over dette tab, og jeg ved, at han aldrig vil tilgive sig selv for denne fejl. Dette var en forfærdelig ulykke, og jeg har brug for ham ved min side for at komme igennem dette, siger Marissa, inden hun til slut fortalte:

- Luna og Phoenix vil altid leve i vores hjerter og minder, og vi vil arbejde hårdt for at acceptere det, der er sket. Vi har brug for at sørge, for at være stærke, og for at være der for vores andre børn. Vi beder jer om at respektere vores privatliv i denne svære tid.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close