Kendte19. oktober 2017

Kvinder faldt i snak – og glemte 88-årig ægtemand med buket i favnen

En 88-årig mand gik tirsdag ind på politigården i Haderslev med en noget pudsig historie. Manden var på vej til familiefest med sin hustru, men nåede aldrig frem – i stedet blev han ved et uheld efterladt af sin hustru, der havde så travlt med at sludre med en svigerinde på forsædet af bilen, at de glemte alt om ægtemanden. Den ældre herre søgte derfor hjælp på politigården, hvor en medarbejder havde fødselsdag, så han blev tilbudt både kaffe og kage til at trøste sig med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mand_med_blomst.jpg
 (Foto: All Over)

Der er formentlig nogle mænd, der mener, at kvinder har det med at knevre lidt for meget og lidt for ofte.

Og det mener en 88-årig ægtemand fra Haderslev formentlig også.

Tirsdag troppede den 88-årige herre op på politigården i Haderslev med en buket blomster i favnen og en noget pudsig historie i ærmet.

Manden var iført sit fineste puds og kunne fortælle ordensmagten, at han var på vej til familiefest med sin hustru, men at han desværre aldrig nåede frem.

Årsagen var slet og ret, at den uheldige ægtemand var blevet glemt af sin egen hustru, der havde mere travlt med at sludre med sin svigerinde end at huske at tage sin ægtemand med.

Det skriver JV.dk.

Den pudsige historie tog sin begyndelse tirsdag, da den velklædte mand troppede op på politistationen i Haderslev iført festtøj og med en fin buket i favnen.

Han fortalte, at han og hustruen var på vej til familiefest, og at de gjorde stop i Haderslev for at samle en svigerinde op, som også skulle med til festen.

De to kvinder havde naturligvis meget at ævle om, og derfor besluttede de, at den ældre herre skulle rykke fra forsædet til bagsædet, så de to kvinder kunne ævle videre oppe foran.

Der var åbenbart nok at ævle om for de to knevrende høns, for herefter gik det gruelig galt.

Ægtemanden steg som aftalt ud af bilen med sin buket i hånden for at tage plads på bagsædet, mens svigerinden hoppede ind på forsædet. Men inden ægtemanden nåede at tage plads på bagsædet, var bilen allerede på vej videre…

Den uheldige ægtemand havde hverken nået at få tegnebog eller mobiltelefon med sig, så han stillede sig tålmodigt op i håbet om, at hans hustru og svigerinde ville opdage, at de havde glemt ham.

Hans optimisme var dog noget falmet, da han noget tid senere troppede op på politigården i Haderslev – forladt og alene med sin buket i favnen.

Og ganske rigtigt: de knevrende høns havde altså haft så meget at ævle om, at det først var ved ankomsten til Vejle, at de opdagede, at den 88-årige ægtemand ikke sad på bagsædet. En køretur på godt og vel en time.

Han sad derimod på politigården i Haderslev, hvor han heldigvis blev trøstet med både kage og kaffe. En medarbejder havde nemlig fødselsdag.

Manden endte dog med at nå til familiefesten i Vejle. Mandens svoger blev således sendt på en ekstra køretur til Haderslev for at hente ham.

- Sådan kan det gå, når kvinder falder i snak, fortæller manden ifølge JV.dk.

Sponsoreret indhold