Efter voldtægtsdom: Krammeterapeut krammer videre

Foto: Ritzau Scanpix

Men Per Brændgaard valgte at anke dommen på stedet, og købte sig dermed tid til at kramme videre. 

- Jeg har jo anket på stedet, det gælder først, hvis de stadfæstet min dom, siger han til SE & HØR 

Krammeterapeuten valgte ellers kort tid efter dommen i Byretten at lukke den intime krammeklub, men det har han tydeligvis fortrudt. I dag offentliggjorde han på sin hjemmeside, at klubben åbner igen. 

- Jeg mener stadig ikke, at jeg har gjort noget galt. Folk har været meget kede over, at klubben er lukket, og derfor vælger jeg at åbne den igen, siger han videre. 

På hjemmesiden skriver han: 

- Jeg har nu rejst mig igen efter mit knockout. Jeg har i den forbindelse besluttet mig for at åbne krammeklubben igen. De skal ikke have lov til at ødelægge den idé, bare fordi de ikke kan eller vil forstå, skriver han på sin hjemmeside.

Han blev i Københavns Byret idømt et år og to måneder fængsel, og blev samtidigt frakendt retten til at udøve kramme- og kropsterapi i et år fra dommen. Krammeterapeuten skal desuden betale 30.000 kroner til det kvindelige offer. 

Han har fra start nægtet sig skyldig i anklagerne. 

Krammesex

Per Brændgaard har gjort det til sin forretning at sælge kram til især singekvinder fra hans lejlighed på Østerbro, hvor han har taget 700 kroner for en times krammeterapi. Det  er også i lejligheden på Østerbro, at den private krammeklub foregår. 

Krammeterapeuten afviser fortsat, at kvinden var hans klient, men blot medlem i hans private krammeklub, og påstår at de mødtes i private sammenhænge i hans lejlighed, og at hun havde frivillig sex med ham. 

Brændgaard har derfor ved genåbningen af klubben valgt at ændre nogle ting, så han undgå såkaldte ’misforståelser’. 

- Jeg har lavet en ny online og idiotsikker tilmelding, så jeg forhåbentlig kan undgå misforståelser i fremtiden. Alle er velkommen til at søge om optagelse det er gratis. 

Han får også medlemmerne til at skrive under på 10 principper, inden de kan melde sig ind. Alligevel er der ting, som han absolut ikke vil ændre. 

- Har du tænkt dig at stoppe med at have sex med dem i din krammeklub i fremtiden?

- Det har jeg ikke indført nogle principper om. Jeg har allerede lavet en krammekontrakt med mine krammeveninder, som jeg har bedt dem om at skrive under på, hvor der udførligt står de her ting. Og at kramning også kan, men ikke nødvendigvis behøver, omfatte krammesex, svarer han. 

DOMMEN

Retten lagde vægt på kvindens forklaring, som de kaldte nuanceret og sikker. Dermed tilsidesatte de Per Brændgaard forklaring om, at hun havde frivillig sex med ham. 

Krammeterapeutens forsvarer havde bedt om frifindelse, men anklageren i sagen ville have krammeterapeuten fængslet i et år og to måneder samt fratage ham retten til at være krammeterapeut. 

Ifølge anklageskriftet skaffede Per Brændgaard sig samleje og andet seksuelt forhold end samleje med kvinden under foregivende, at de skulle have en krammeterapi-session.

I anklageskriftet står der videre, at den 47-årige krops- og krammeterapeut udnyttede situation ved først at tage kvindens hånd og lægge den på sin penis, for så at placere den igen og holde fast op hånden, da hun forsøgte at fjerne den, hvorefter han trak ud i sine bukser, så kvinden kunne se hans penis. 

Kvinden sagde fra ved at skubbe terapeuten væk, og hun gav udtryk for, at han overskred hendes grænser, det står der videre i anklageskriftet. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close