Kendt krammeterapeut frifundet: - Jeg vil ikke have sex med nye kvinder

(Foto: Ritzau Scanpix)

I januar blev krammeterapeuten kendt skyldig i voldtægt og idømt en straf på et år og to måneders fængsel for voldtægt mod en kvinde sidst i 20'erne under krammeterapi.

Det valgte han i byretten at anke på stedet, og i Landsretten i dag er den 47-årige alternative terapeut altså blevet frifundet. Det skriver Ekstra Bladet, som har været til stede i retten. 

- Jeg er så lettet og glad. Der går lige noget tid med få det til at synke ind. Jeg har befundet mig i en undtagelsestilstand i flere måneder, siger den 47-årige mand til SE og HØR over telefonen. 

Ifølge anklageskriftet skaffede Per Brændgaard sig samleje og andet seksuelt forhold end samleje med kvinden under foregivende, at de skulle have en krammeterapi-session. 

Nægtede sig skyldig

I anklageskriftet stod der videre, at den 47-årige krops- og krammeterapeut udnyttede situation ved først at tage kvindens hånd og lægge den på sin penis, for så at placere den igen og holde fast om hånden, da hun forsøgte at fjerne den, hvorefter han trak ud i sine bukser, så kvinden kunne se hans penis. 

Alt det blev han i dag renset for. Han har fra start nægtet sig skyldig i voldtægtsanklagen og i stedet fortalt, at kvinden havde sex med ham frivilligt. 

Han har ligeledes også nægtet, at han nogensinde var kvindens terapeut.  I stedet holdt han fast i udsagnet om, at de to mødtes i en privat krammeklub efterfulgt af sex. 

- Jeg havde fuldstændig mistet tilliden til systemet efter byrettens dom. Jeg havde indstillet mig på worst case og fængsel, siger han videre til SE og HØR. 

Ingen nye kvinder

Men sagen har i den grad påvirket krops- og krammeterapeuten. Han valgte tidligere på året at genåbne klubben, men har endnu ikke holdt nogle arrangementer. 

- Jeg har lavet en ny online og idiotsikker tilmelding, så jeg forhåbentlig kan undgå misforståelser i fremtiden. Alle er velkommen til at søge om optagelse det er gratis, har Per Brændgaard tidligere sagt til SE og HØR. 

Også på den private front kommer der til at ske ændringer. 

- Jeg har besluttet, at jeg ikke vil have sex med nogle nye kvinder, fortæller han. 

Per Brændgaard har gjort det til sin forretning at sælge kram til især singlekvinder fra hans lejlighed på Østerbro, hvor han tager 700 kroner for en times krammeterapi. 

- Jeg vil kun havde sex med kvinde, som jeg har haft sex med før  og som jeg har en historie og har tillid til. Nye kvinder er slut med det. 

- Jeg er 47 år, jeg har været rundt om blokken. Jeg har haft sex med mange gode kvinder, så jeg har et arkiv. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close