Krimi5. maj 2023(opd. 6. maj 2023)

Charlotte luftede hunde, da hun overværede bortførelse på Vestsjælland

En 13-årig pige blev 15. april bortført. Knap 500 meter væk så Charlotte det ske
Pigen fra Kirkerup blev meldt savnet lørdag eftermiddag. Søndag – 27 timer senere – blev hun fundet i live og ved bevidsthed.
Et øjenvidne anede ikke, hvad der udspillede sig knap 500 meter væk.
 Foto: Mikael Rieck

RETTELSE: Tidligere fremgik det af artiklen, at der var tale om en varevogn. Det er rettet til køretøj, da det ikke vides, hvilken type køretøj, der var tale om.

Lørdag den 15. april var Charlotte Bødtker Gade ude at lufte sine to rottweilere i Kirkerup. Det plejer hun at gøre hver dag, og denne dag var som sådan ikke anderledes – indtil hendes kollega fortalte hende om den 13-årige pige, der var forsvundet.

– Og så gik det op for mig, at det var dét, jeg havde set, og brikkerne begyndte at falde på plads, fortæller hun til Berlingske, der har mødt hende på gerningsstedet på Esholtevej i byen.

Hun havde nemlig bemærket et køretøj, og hvad hun troede var et slagsmål. Da hun kom tættere på var køretøjet væk.

Senere passerede hun en cykel, nogle poser og en vandflaske, der lå i vejkanten. Men det studsede hun ikke yderligere over. Den kunne jo bare være stjålet, forklarer hun mediet.

Men det viste sig altså, at Charlotte var blot minutter fra de frygtelige begivenheder, der har chokeret hele Danmark.

Den 13-årige pige forsvandt nemlig den lørdag, efter hun havde delt aviser ud i Kirkerup syd for Slagelse. Det var altså hendes cykel, køretøjet som gerningsmanden kørte i, og de aviser hun havde kørt rundt med, som Charlotte var gået forbi kort tid efter.

En 32-årig mand er nu sigtet for bortførelse og voldtægt, efter politiet fandt den 13-årige pige fra Vestsjælland i hans hjem. Han erkender sig delvis skyldig.

Han er også sigtet for drabet på Emilie Meng og en tredje sag fra november 2022, hvor en kvinde blev forsøgt voldtaget i Sorø.

Manden er nu varetægtsfængslet frem til 11. maj, hvor det er planen, at endnu et retsmøde finder sted.

Sponsoreret indhold