Krimi26. april 2023(opd. 26. april 2023)

32-årig sigtet for at bortføre 13-årig: Her er seneste nyt fra politiet

For kort tid siden har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi givet seneste nyt i sagen om den 32-årige mand, der er sigtet for at have bortført en 13-årig pige. Han er nu også sigtet for at have bortført og dræbt Emilie Meng i 2016
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det siger politiet om Emile Meng-sagen.
 Video: Ritzau Scanpix

Siden en 32-årig mand forrige søndag blev anholdt for at have bortført en 13-årig pige, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi haft gang i en omfattende efterforskning.

For kort tid siden kunne politiet så give seneste nyt i den opsigtsvækkende sag, hvor en 13-årig pige blev bortført og frihedsberøvet i Kirkerup lørdag den 15. april.

Og det var en særdeles overraskende udmelding, som politiinspektør Kim Kliver og vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson kunne komme med.

Politiet kunne således meddele, at den 32-årige nu også er sigtet for bortførelsen og drabet på Emilie Meng, der forsvandt i sommeren 2016.

- På baggrund af dette har politiet rejst sigtelse mod den 32-årige for frihedsberøvelse, voldtægt og drab på Emile Meng, lyder det fra politiet.

Politiet har siden anholdelsen af manden forrige søndag undersøgt, om han kunne sættes i forbindelse med andre uopklarede sager - deriblandt altså det uopklarede drab på Emilie Meng, der forsvandt fra Korsør station i juli 2016.

I forbindelse med det opsigtsvækkende gennembrud har politiet desuden underrettet Emilie Mengs familie, fortæller Kim Kliver på dagens pressemøde:

– Familien er i dag underrettet om den i dag rejste sigtelse i sagen, siger Kim Kliver, der samtidigt understreger, at han forstår den sorg og frustration, som Emilie Mengs familie har følt, siden hun forsvandt.

– Vi kan af hensyn til den videre efterforskning ikke komme ind på alle oplysninger, der førte til sigtelserne, tilføjer politiinspektøren.

Den 32-årige mand er blevet afhørt i sagen om 17-årige Emilie Meng, ligesom han også har afgivet dna. Desuden har politiet undersøgt hans færden på det tidspunkt, hvor Emilie Meng forsvandt.

- Alt dette har ledt os til at sigte ham, siger Kim Kliver.

Den 32-årige mand nægter sig skyldig i de nye sigtelser, der er rejst mod ham, oplyser hans advokat, Karina Skou, til Ritzau.

Foruden at blive sigtet for drabet på Emilie Meng er den 32-årige også blevet sigtet i en anden - og hidtil uopklaret - sag. Sagen vedrører en 15-årig pige, der blev overfaldet, truet med en kniv og tvunget ned på jorden. Sagen stammer fra november 2022.

Sponsoreret indhold